Jack Nolan
Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Па дали е можно?LOOL
Because the president of the Spanish federation is travelling, the league trophy will only be handed to the champions next season. [marca]

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па дали е можно?LOOL
Because the president of the Spanish federation is travelling, the league trophy will only be handed to the champions next season. [marca]

Кои лични права, сега не смее веќе он да го бира тренерот?![]()

знам дека е бај бек опција
затоа и се глупаци што се договориле на вака ниска цена.. еве пример Валенсија го купи Парехо од Реал Мадрид и после една сезона Реал имаа право да го врати за 12, па за 18 (после две сезони) и повеќе ја нема таа опција, има уште милион вакви примери.
Сосиедад го купи Вела за 3.5М, веќе е две сезони во клубот и Арсенал има опција за бај-бек од "само" 4Мбарем после две сезони да се договориле на 10+, кој знае може оваа клаузула му е вечно оставена во договорот
, како и да е идиотска работа на стручниот штаб од Сосидад. Па, после ваква сезона има многу екипи што го бараат Вела, Арсенал комотно може да го купи и во случај да не им игра во наредните 6 месеци пак ќе го продадат за 15-20 милиони, ко оној Де Брујн го немаше ни жив ни мртов 6 месеци и Челзи го продаде за ~20 милиони.

Првата сезона беше на позајмица во Сосиедад, оваа сезона е откупен со таа клаузула. И не ме заебавај сепак Венгер е тренер, а нему тешко некој да му земе отпојќе пари![]()

toa e taka bidejci barsa mnogu padna vo igrata,a atletiko malku se zasili,a real ako ne se lazam si ostanuva ist kako i minattite godiniГодинава Ла Лига беше екстра после долги години, што преостанува за догодина? Ауффф![]()
Sigurno prasano ali fuck it, hd stream?
sop://broker2.sopcast.com:3912/172996
sop://broker2.sopcast.com:3912/172997