M
Mario Gómez
Гостин
Фатија клетвите, каталонци частење сакам ако земате титула. 
FCB<3FCB forever together... against the evil.

FCB<3FCB forever together... against the evil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Колку глупа слика страшно, ко ние први да бевме на табела и сами да си одлучувавме за титулата па ја испуштивме.
Коалиција ТИКИ-ТАКА!Фатија клетвите, каталонци частење сакам ако земате титула.
FCB<3FCB forever together... against the evil.![]()
Дали знае некој (може е рано) кога се има случено последен пат 2 екипи во последно коло со меѓусебен дуел да решаваат за титула ?

vaka ako prodolzime,a sigurno ke prodolzime atletiko poslednoto kolo kvalitetno ke ne tresne od zemja![]()
sramota e od vakov real da izgubime
neznam vo sto e problemot,za edna nedela 3 tituli gubime,recisi cela godina ja igrame dobro osven na nekolku momenti sto igavme promenlivo,i sega naednas za edna nedela 3 tima ne treskaat kvalitetno od zemja
pa odamna bese gotovo
samo neznam dali ovaa sezona e polosa od poslednata sezona na rajkard
abe jasno ni e na site deka atletiko ja osvojuva spanija godinava
krivo levo za barsa vrte pak![]()

Ќе киксниме 2-3 утакмици, ама другиве ќе кикснат и повеќе и фино лепо сме шампиони.
Сите ќе кикснат 1-2 утакмици до крај, Реал и Атлетико ќе имаат и густ распоред со ЛШ. Има време до крај за се да се случи.
Реал во 7 дена играле со Валенсија дома, Ваљадолид гости и Селта гости. Не знам дали треба да бидат мадридистите оптимистични, тешки утакмици.
100 пати кажав, ќе има киксови. Атлетико е само сигурен со Малага дома според мене, Реал во гости со Ваљадолид и Селта ќе има големи проблеми. Барса со Елче гости исто. Атлетико ако не се изглупираат дома ќе бидат први.
i sho sea ... ?[DOUBLEPOST=1399587625][/DOUBLEPOST]he he hehhheheheeee
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i sho sea ... ?he he hehhheheheeee
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дали знае некој (може е рано) кога се има случено последен пат 2 екипи во последно коло со меѓусебен дуел да решаваат за титула ?