Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
^Точно, се додека не се изиграат двете утакмици се гледа гол разлика. Не може да се гледа меѓусебен дуел а да има само една утакмица изиграно :)

Во шпанија се смета меѓусебен дуел пред гол разлика , и јас мислам дека Атлетико ќе биде прв ако киксне барса .

у Шпанија се гледа меѓусебен дуел не е битна гол разликата, само кога Барса, Реал и Атлетико ќе имаат ист број на бодови тогаш ќе се гледа гол разликата. Оние 0:1 на Бернабе сега за сега го оставаат Атлетико на врвот :)

Грешка.
Меѓусебен дуел се гледа откако ќе се изиграат и 2та натпревари помеѓу екипите. Се додека не се изигра вториот натпревар помеѓу екипи со ист број на поени, се гледа гол-разликата. ;)

Свашта ќе види и слушне човек.... ЏЕФРЕН Суарез потпишал за Ваљадолид :D:D Штотуку дебитираше, играат против Елче и нормално, губат со 0-2.
Сигурно Џефрен им е замена за Еберт :icon_lol:

Грешка.
Меѓусебен дуел се гледа откако ќе се изиграат и 2та натпревари помеѓу екипите. Се додека не се изигра вториот натпревар помеѓу екипи со ист број на поени, се гледа гол-разликата. ;)

Свашта ќе види и слушне човек.... ЏЕФРЕН Суарез потпишал за Ваљадолид :D:D Штотуку дебитираше, играат против Елче и нормално, губат со 0-2.
Сигурно Џефрен им е замена за Еберт :icon_lol:

Ете го одма асистенција .. :D

Oh my God, има ли некој инфо колку натпревари сезонава Ваљадолид губеа со 0-2, а се вратиле и на крај изиграле 2-2.:eek:
Кога и да сум ги гледал сезонава, губеа 0-2, на крај изигруваат 2-2. :вонзем:

Реал е прв, има за 1 гол подобра гол-разлика од Атлетико.
Вечерва на Санчез Пизхуан ќе има покољ!
Стадионот со најдобра атмосфера во Шпанија, неколку натпревари по ред Севиља немаат победа, под притисок се и Емери и Тата.

Во последните 2 утакмици примаа 6 гола, тука и јас ја гледам шансата на Барса. Мислам дека ќе излезат ептен мотивирани на овој меч , мора да останат во чекор со мадриѓаните. :icon_mrgr:

Опааа 1-0 :)
--- надополнето: 9 февруари 2014 во 21:34 ---
Да ти ебам судиите секое коло по еден гол од офсајд морат да му признает или пенал непостоечки да им судат !

Последно уредено од модератор:
Уште малце и црвен ќе им дајт на Севиља и пенал за барса ќе судит ... секое коло вака морат по некое поклонче да им дајт .

Ако Монтоја игра против Сити поарно ќе биде уште сеа да се снабдиме со вазелин , има да не распорат енглезите. Гол од офсајд, точно дека беше тешко забележлив без камери , али сепак тоа не ни го оправдува поклонот.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom