Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Најинтересни ми се овие баварциве. Нигде ги немаше сиротите, освоија лани се што може да се освои и сега не можеш да ги тргнеш од темиве. Те интересни се праат, те смешни, те дека се разбираат највише кога е у прашање фудбал...абе савршенство. ОТОК ЧОВЕЧЕ!

После 3:20 видете тие што сте ме цитирале, секако си се бакнуваат на крај, не е тоа дека се мразат. Ама тоа што ме нервира е објаснувањето на крај "Фудбал е", овие глупаци така го разбираат фудбалот, тоа е болно.

И која ти е поентата со клип од друга утакмица?

Или не знаеш што да кажеш за оваа и ај клипчиња ќе бараме. Реал на Анчелоти има најмалку жолти картони во последниве 20 години, Пепе немаше ФАУЛ на последниве 3 утакмици не пак картон. Коста едно 20 пати го дадоја во кадар каде што провоцира а ти вадиш клипче од пред една година (y)

Колку сум само непријатно изненаден од Реал. Станале многу безобразна и копачка екипа. Диего Коста е познат провокатор, таков е. Овој натпревар беше поприлично мирен за разлика од претходно. Арно ама Рамос, Пепе и Арбелоа буквално го користеа секој момент од мечот, да го повредат и подмукло удрат. Особено ова животново Пепе.
Врвот ми беше кога Коста доби жолт картон, а беше фаулиран од Ди Мариа. И само стана да се побуни, ништо друго не направи, а судијата како едвај да чекаше да му даде картон.

Време е за спијање, 10 сато.

Најинтересни ми се овие баварциве. Нигде ги немаше сиротите, освоија лани се што може да се освои и сега не можеш да ги тргнеш од темиве. Те интересни се праат, те смешни, те дека се разбираат највише кога е у прашање фудбал...абе савршенство. ОТОК ЧОВЕЧЕ!
Олади, и напијсе у чест на големата победа.

bayern-1.jpg

Пепе и Рамос биле криви. Треба да речете дека тоа беше добро однесување, пошо за играч како Коста треба на клоци да се изнесе од утакмица, за памет да му се дотера. А на што личи ова бе? Фудбал ли игра тој човек? За што е ставен? Ај у курац и он и напаленото тренерче. Гази ги и понижи ги.
--- надополнето: 5 февруари 2014 во 22:21 ---
Ајдее, 2 порази по ред од нив на Бернабеу трпевте, титула на сред Бернабе ви земаа. Ама сега пациенти биле оти ги тепате во Копа дел Реј.
+ вашиот најскап играч вреди колку цела нивна екипа финансиски
И вашиот. :)

Пепе и Рамос биле криви. Треба да речете дека тоа беше добро однесување, пошо за играч како Коста треба на клоци да се изнесе од утакмица, за памет да му се дотера. А на што личи ова бе? Фудбал ли игра тој човек? За што е ставен? Ај у курац и он и напаленото тренерче. Гази ги и понижи ги.
--- надополнето: 5 февруари 2014 во 22:21 ---

И вашиот. :)

Тоа уште не е утврдено можеби и повеќе ќе испадне :pos:

Шо те боли бе другар тебе? Дремиш овде навиваш да губи Реал оти уште те боли црвенио на Нани? И шо е вистината? Еве ја вистината, Атлетико изгубен, незнај кај тера, со што гласеше и мојот коментар дека нема логика да бидат шампиони, на крај ќе се 3ти како и секоја година.
Да да среќа па ти не изигрваша потпарол на Реал па гледам на сите имаш што да им кажеш.Што лошо реков,тим со ограничен буџет да ви лапне титула,не само на вас него и на Барса,ама сега не игра Барса играше Реал.И не мешај бес врска,ако немаш агрументи одма се фаќаш за црвениот од Нани,немам друга работа ќе навивам Реал да губи и тебе ќе те провоцирам,за разлика од тебе и некој други ко идеа у наш фан клуб.Дали сум дошол ја кај вас,да провоцирам?И крај краева ова е куп,што има веза со првенството,далеку е крајот таму,а и нигде не реков дека сигурно ќе земат Атлетико,а реално заслужуваат.

Да да среќа па ти не изигрваша потпарол на Реал па гледам на сите имаш што да им кажеш.Што лошо реков,тим со ограничен буџет да ви лапне титула,не само на вас него и на Барса,ама сега не игра Барса играше Реал.И не мешај бес врска,ако немаш агрументи одма се фаќаш за црвениот од Нани,немам друга работа ќе навивам Реал да губи и тебе ќе те провоцирам,за разлика од тебе и некој други ко идеа у наш фан клуб.Дали сум дошол ја кај вас,да провоцирам?И крај краева ова е куп,што има веза со првенството,далеку е крајот таму,а и нигде не реков дека сигурно ќе земат Атлетико,а реално заслужуваат.

Според досега прикажаното во Ла Лига да, но сеуште има за играње во Ла Лига и во наредниот период ќе видиме дали се печени за шампиони или ќе си паднат како лани.

ТРОЈНААААА ТИТУЛААААААААААААААААААААААААААААУУУУУУУУУУУУУУФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ МЕЛИМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ГАЗИМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Па со Суарез во ваква форма ништо не е исклучено...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom