Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Оди бе гледај си тимо, Свонси Монси или незнам кој...
Го примаш ко тинејџерка дечко,тоа можеш дома да им кажуваш кај да одат овде,тешко.Не знам што толку те заболе?вистината можда?

Свонси има повеке звезди од Атлетико.

Ај преброј уште еднаш :D

Atletico-Madrid-icon.png

Swansea-City-icon.png

Така иде зборот, а не овој Барса геј фан филозофира многу.

Заслужена победа на Реал, ама искрени да сме, не заслужија дури 3 разлика. Атлетико денеска скаран со среќата, 2 несреќни голови примија и Модриќ им ја извади на линијата. (n) Плус Коста нема да игра на реваншот. Сакав 2-1 да заврши да гледаме јак реванш, ама тоа е.

П.С. Хесе ми остави одличен впечаток, т.е. ми остава веќе неколку утакмици. :)

Во џеб ги ставивме бе, во џеб...
Ех, да беше ова Ла Лига натпревар :P

Го примаш ко тинејџерка дечко,тоа можеш дома да им кажуваш кај да одат овде,тешко.Не знам што толку те заболе?вистината можда?

Шо те боли бе другар тебе? Дремиш овде навиваш да губи Реал оти уште те боли црвенио на Нани? И шо е вистината? Еве ја вистината, Атлетико изгубен, незнај кај тера, со што гласеше и мојот коментар дека нема логика да бидат шампиони, на крај ќе се 3ти како и секоја година.

Абе дајте сопкаст за Барса од Русиве, на визвиг уште ништо нема...

Кој од кој поголеми гнаси бе ццц..

Хесе играчиште! Мислам дека ќе стане еден од најдобрите во иднина.

ТРОЈНННАА ТИТУЛА МАДА ФАКЕРИИИ ТРОЈЈЈНАААААААААААА ЖИИИВООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО!!!

Колку сум само непријатно изненаден од Реал. Станале многу безобразна и копачка екипа. Диего Коста е познат провокатор, таков е. Овој натпревар беше поприлично мирен за разлика од претходно. Арно ама Рамос, Пепе и Арбелоа буквално го користеа секој момент од мечот, да го повредат и подмукло удрат. Особено ова животново Пепе.
Врвот ми беше кога Коста доби жолт картон, а беше фаулиран од Ди Мариа. И само стана да се побуни, ништо друго не направи, а судијата како едвај да чекаше да му даде картон.

Атлетико ја изигра најслабата утакмица сезонава. Одбраната беше тотално индиспонирана вечерва. Миранда и Инсуа особено. Овој вториов нема појма од фудбал. Куртоа за мене не беше воопшто крив, за ниту еден гол. Двата што ги прими беа од неговите соиграчи, за голот од Хесе мислам дека од еден метар е многу незгодно да се одбрани таква топка. Тројца од Атлетико стоеја во линија, а Хесе им се протна и им даде гол.
Реал беше подобар преку целиот натпревар, Симеоне некако резервирано влезе во утакмицата надевајќи се на нерешен резултат или минимален пораз. Како и да е, Реал-Барселона ќе биде и повеќе од добро и заслужено финале.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom