Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
- Локација
- Гоце Делчев, Куманово, Македонија
Ако ја пројдеме Валенсија, Патети ќе го прима у финале лагано 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако ја пројдеме Валенсија, Патети ќе го прима у финале лагано![]()
Реал неофицијално е околу 500 милиони во долгИма некој некакви податоци или точни сознанија за то кој клуб колку е во долгови?
Некако ми е чудно. Негде читам дека сите тимови се во долг од околу 700-800 милиони. Негде читам дека Барса и Реал се во долгови од околу 500 милиони а Атлетико и Валенсија 200-300 милиони.
Не ми е позната ова работа. Како ако се во долгови трошат по 30-40 милиони секое лето?![]()
Real Madrid have debts of $773 million, while Barcelona's stand at $756 million and Atletico's are $675 million. Valencia have sold star players like David Villa, David Silva and Juan Mata to drop their own debt to $500 million.Сите клубови заедно имаат долг околу 700 милиони. (така јас знам)
Се нашол начин како да се исплати долгот (според коментаторон на СК) во наредните 3-4 години. Не ми е јасно и мене многу за долговите на клубовите, али who cares.![]()
Real Madrid have debts of $773 million, while Barcelona's stand at $756 million and Atletico's are $675 million. Valencia have sold star players like David Villa, David Silva and Juan Mata to drop their own debt to $500 million.
Највеќе се долгови кон банки затоа што земаат кредити за да отплатат трансфери, одржување и доградување стадиони, градење нов стадион(Валенсија)...Имаат долг кон кого? Кон државата?
btw Напред Селта!!! Нека биде убава двојка, со 3.50 коефициент.![]()
Не е фер, затоа некои се пред банкрот. Додека некој ги продаваат играчите за да опстанат барса и реал си го бришат газот со милиончината...Дискутирано е веќе за ТВ правата неколку пати.
Барса и Реал се алфа и омега во Шпанија, им се може, ќе си ги земаат сите пари за нив. И уште некое време ќе биде така.
Welcome to the real world!!!Не е фер, затоа некои се пред банкрот. Додека некој ги продаваат играчите за да опстанат барса и реал си го бришат газот со милиончината...