Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Па не е исто да се тепаш кога те напаѓа некој и да тепаш некого без причина.

А јас никаде не реков дека сум тепал некого, ти претпостави дека ако сум навивач сигурно сум тепал некого.

Аха, значи тепањето на фудбал и на улица не било исто :D
Океј де, затоа те прашав.

Озбилен си ?
Зар дојдовме да правиме муабет дека е исто да се степаш негде надвор на улица, со претходна причина ( и тоа рандом момак ), со ритањето на Пепе ( познат фудбалер ) кој игра за еден од најголемите светски фудбалски клубови, на фудбалска утакмица каде те гледаат милион луѓе, и стари и млади, и деца на кој им е идол...?

Пепе колку и да е подсмирен во последниов период нема да го избрише тоа што го направи на таа утакмица, цел живот дур игра фудбал тоа ќе го следи па секој поостар старт од него ќе биде стално мета на озборување. Исто педерското газење над Меси, потег кој апослутно беше без потреба.

Само незнам што правите воопшто муабет за него, само џабе повтарање, сите го знаеме колку прљав играч е, дури и фановите на Реал.

Озбилен си ?
Зар дојдовме да правиме муабет дека е исто да се степаш негде надвор на улица, со претходна причина ( и тоа рандом момак ), со ритањето на Пепе ( познат фудбалер ) кој игра за еден од најголемите светски фудбалски клубови, на фудбалска утакмица каде те гледаат милион луѓе, и стари и млади, и деца на кој им е идол...?

Пепе колку и да е подсмирен во последниов период нема да го избрише тоа што го направи на таа утакмица, цел живот дур игра фудбал тоа ќе го следи па секој поостар старт од него ќе биде стално мета на озборување. Исто педерското газење над Меси, потег кој апослутно беше без потреба.

Само незнам што правите воопшто муабет за него, само џабе повтарање, сите го знаеме колку прљав играч е, дури и фановите на Реал.
Очигледно не сфативте што сакам да кажем. Океј нема врска.

А Меси по што ќе биде запаметен? По талентот и по неверојатните партии, или по плукањето на играчот на Еспањол, удирање бокс на играч на Мајорка или нешто друго?

Очигледно не сфативте што сакам да кажем. Океј нема врска.

А Меси по што ќе биде запаметен? По талентот и по неверојатните партии, или по плукањето на играчот на Еспањол, удирање бокс на играч на Мајорка или нешто друго?

По рогањето на фудбалот у рекламите на Бернабе. :icon_mrgr:
Не ги споредувај " инцидентите" на Меси со оние на Пепе, живти се.​

Еве ви го Pepe 'the angel' (y) Само за потсетување до сите мадритисти

Ако сте мекуши и лиглиња иди играјте балет. Ова е фудбал, машка игра! Сфатете веќе еднаш..

Да бе, и јас се прашувам тој мекушот од Гетафе кој кур ја игра оваа машка игра кога не може да трпи еден карате дуел!

Да бе, и јас се прашувам тој мекушот од Гетафе кој кур ја игра оваа машка игра кога не може да трпи еден карате дуел!

Џабе ќе те цитирам, ќе се вртиме во круг.. пред некоја страна го праевме истиов муабет.
Тоа што го направи Пепе протиф Гетафе никој не го оправдува. Али поради тоа секој негов старт врз играч да се окаректеризирува како обид за убиство е смешно искрено..
Али терајте си, ако за вас Пепе е животно, морон или еден од епитетите што ги користите да го опишете, кои сме ние да ве убедиме во спротивното.

Pepe The Angel :facepalm:
Стварно да не го знае човек играчот, ќе помисли направил еднаш погруб старт(против Хетафе) и одтогаш сосема нормално игра. Дај бе мајку му, бидете искрени. Како што ние признаваме дека Санчез е дајвер, признајте и вие дека Пепе е животно(и дајвер кога игра против Барселона).
На крај краева, да изгледате едно од видеата за него, ќе го смените мислењето. Не викам дека секој негов старт е за во затвор(како што вие прикажувате дека мислиме), ама колку само стартови има направено за директен црвен картон, какви груби потези.. И сега сакате да прикажете дека ние имаме цел да го оцрнуваме него. o_O
Нема потреба од такво нешто, сите ги паметиме неговите испади, многу коментатори, играчи, тренери го имаат кажано мислењето за него... Ќе го спомнам само коментарот на Руни: 'Pepe, what an idiot!' ;)

^ Еве, чим вие викате дека Пепе напраел премногу стартови за директен црвен картон, дај ми клип да видим колку е тоа многу. Само немој да ми дадеш клип од 3-4 старта и тоа да ти биде твоето “многу“. :)

Еве ви го Pepe 'the angel' (y) Само за потсетување до сите мадритисти
Абе цар си е, треба и некој тепач да има во екипата...како Гатузо шо беше у Милан :pos:
Треба да имаш умешност да фаулираш, кога Пепе го прави тоа го прави со стил на касап :P на некој нема да му се допаѓа али се додека Реал има корист јас ништо нема да кажам...оваа умешност за заплашување на противниците е слична на дајвинг техниката кои многу мекуши ја користат за да изнудат поволна ситуација од непостоечки фаули, вака барем кога има фаул стварно нека има :pos:

Си ги потрошија измените Депортиво, а Аранзубиа доби црвен :D
Неможам да забележам кој брани, но изгледа е Бергантињос...успеаа да го искористат тоа Леванте, си прими "глупо" голче

кој вика дека е ангел бе??? или така ви одговара и си тропате глупости
ангел е меси дволичњакот за тој што не го знае се разбира

кој вика дека е ангел бе??? или така ви одговара и си тропате глупости
ангел е меси дволичњакот за тој што не го знае се разбира

А ти го знаеш лично нели, па затоа имаш такво мислење за него? :tapp:

Мислам, глуп ви е муабетот што го терате последните неколку страни. Гледајте ги фудбалските елементи, нели тие се најважните во фудбалот? Секако дека имало и ќе има играчи ко Пепе кои на моменти претеруваат, али јебига... не ги прави тоа ништо понеквалитетни фудбалери.

А ти го знаеш лично нели, па затоа имаш такво мислење за него? :tapp:

Мислам, глуп ви е муабетот што го терате последните неколку страни. Гледајте ги фудбалските елементи, нели тие се најважните во фудбалот? Секако дека имало и ќе има играчи ко Пепе кои на моменти претеруваат, али јебига... не ги прави тоа ништо понеквалитетни фудбалери.
филе го знае бе :D бартра ради него не смеел прв тим да игра

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom