Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
И да, знам дека и Роналдо има направено ваков феил... :нинџ:

Сепак на крајот федерацијата попушти пред плачкото, Класико ќе се игра на 2ри во 16:00

@Овој од Реал: Не се важи тоа за Меси он е понизок не е он крив што е низок за вакви топки :)
@Овој од Барса: А што ви мења ако се смени терминот?

Не ми пречи терминот а и секако титулата е решена, ми пречи лицемерие

Претходната сезона 2011/2012

Барца - Челзи 18 април
Барца - Реал 21 април
Челзи - Барца 24 април ( не се сеќавам класико да беше во 16:00)

Објасни кај е лицемерството во ситуацијата?

А, и да ти смета, и да не ти смета, таа ти е.... ни мене, ни тебе не не прашува никој.;)

Барца - Челзи 18 април
Барца - Реал 21 април
Е па сте требало да се буните :D

Барца - Челзи 18 април
Барца - Реал 21 април

:facepalm:
А Реал кога играше, една недела покасно? Не, еден ден.

И кој ви е крив што не сте барале.

Лицемерие било, плачкото. Оф, али ајт, така се палат деца...

Не знам што не држи вода, ете ви пишав со факти. Можеш да ги погледнеш и останатите податоци за последниве години. Класико е премногу гледано (носи премногу пари за федерацијата) за да се игра во дневен термин поради тоа секогаш ама секогаш се игра навечер. Значи ова е преседан!

Не знам што не држи вода, ете ви пишав со факти. Можеш да ги погледнеш и останатите податоци за последниве години. Класико е премногу гледано (носи премногу пари за федерацијата) за да се игра во дневен термин поради тоа секогаш ама секогаш се игра навечер. Значи ова е преседан!
Па самиот претседател на Медиапро (куќата која ги има телевизиските права за Примера) изјави дека 16 часот е одличен тајминг за Ел Класико. Знам дека за нас е чудно пошто сме навикнати да гледаме навечер, али кога можеше да се игра во понеделник, може и вака, зошто да не. Башка и за кинезите ќе биде таман, а знаеме дека Реал и Барса имаат голем број на фанови таму.

Некој немора да плаќа карта за да гледа натпревар!:)
1360540532_extras_albumes_0.jpg

дај молимте прибери се малку од малку, почнавте и вие со од филе глупостите да се користите ко втора светска војна да е ова

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom