Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е па сте требало да се бунитеНе ми пречи терминот а и секако титулата е решена, ми пречи лицемерие
Претходната сезона 2011/2012
Барца - Челзи 18 април
Барца - Реал 21 април
Челзи - Барца 24 април ( не се сеќавам класико да беше во 16:00)
Не ми пречи терминот а и секако титулата е решена, ми пречи лицемерие
Претходната сезона 2011/2012
Барца - Челзи 18 април
Барца - Реал 21 април
Челзи - Барца 24 април ( не се сеќавам класико да беше во 16:00)
a и на двете екипи им одговара реалноDa se razbereme terminot e ist za dvete ekipi. Nema potreba da se komentira okolu toa.
Па самиот претседател на Медиапро (куќата која ги има телевизиските права за Примера) изјави дека 16 часот е одличен тајминг за Ел Класико. Знам дека за нас е чудно пошто сме навикнати да гледаме навечер, али кога можеше да се игра во понеделник, може и вака, зошто да не. Башка и за кинезите ќе биде таман, а знаеме дека Реал и Барса имаат голем број на фанови таму.Не знам што не држи вода, ете ви пишав со факти. Можеш да ги погледнеш и останатите податоци за последниве години. Класико е премногу гледано (носи премногу пари за федерацијата) за да се игра во дневен термин поради тоа секогаш ама секогаш се игра навечер. Значи ова е преседан!
дај молимте прибери се малку од малку, почнавте и вие со од филе глупостите да се користите ко втора светска војна да е оваНе знам што не држи вода, ете ви пишав со факти. Можеш да ги погледнеш и останатите податоци за последниве години. Класико е премногу гледано (носи премногу пари за федерацијата) за да се игра во дневен термин поради тоа секогаш ама секогаш се игра навечер. Значи ова е преседан!