Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Може и така да се рече, иако и од 2те страни имаше сељачки потези.
Whatever, колку и да сакаме да има фер-плеј, фудбалот не е фудбал(или поубаво, Ла Лига не е Ла Лига) без такви ривалства, провокации, дуели, конфликти. Ел-Класико тепачките веќе не се интересни, на ред се Атлетико-Реал и Барса-еспањол. Како и Бетис-Севиља, Атлетик-Сосиедад, Селта-Депор и уште неколку.
Само неможем да сфатим, се утепа од провоцирање цела утакмица и на крај се изнагуши со нив како да му се браќа...каков дебил, страшна работа :D

На крајот се поздравија сите, дури и Диего Коста со Рамос и со Пепе. (y)
Не знам дали ќе се случеше истото, доколку Реал не победеше во натпреварот. ;)

П.С.
Овој Диего Коста ми станува еден од поомилените играчи. (y) Синоним за антимадридизам.

Кога се шири антимадридизам ваквите луѓе се легенди, ѕверови и се користат за нив епитети кои ги величат и истите вакви ситуации се оправдани. Додека кога се шири мадридизам ваквите потези се дебилни и луѓето кои ги прават овие потези се дебили, идиоти и незнам што уште.. fuck logic right?

Кога се шири антимадридизам ваквите луѓе се легенди, ѕверови и се користат за нив епитети кои ги величат и истите вакви ситуации се оправдани. Додека кога се шири мадридизам ваквите потези се дебилни и луѓето кои ги прават овие потези се дебили, идиоти и незнам што уште.. fuck logic right?
А, шо те чуди? Би било чудно, ако тоа што го кажуваш е општоприфатено правило, а не само чувство на одредени луѓе(во кои веројатно спаѓам и јас).
Никој не спори дека Диего Коста направи неколку неспортски, па и дебилски потези на дербито, ама мене како антимадридиста тоа не ми штети. Исто како на тебе не би ти штетело кога се шири мадридизам, како што велиш ти. ;)

Каде со муабетов бе???:facepalm:
Ај, не биди партибрејкер. :P
Кул муабет, провокации и отровни стрелички, без притоа користење на навредливи зборови и меѓусебни омаловажувања. (y)

хахааххахахахах кој потег... хахахах му го фрла мрсулот у фаца
хахахахахах
легендарно :D
Остани школка и плус 11.
epic-jackie-chan-template.png

А после седмиот гол - Пепе материјал!

Во полседниве 3 натпревари тимот на Севиља добил 5 црвени картни. :confused:
401595_10151402344326833_1013204164_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back