Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Ло(С)тина е нов тренер на Виљареал. Сега сум сигурен дека не им бега втора лига :pos:
Во меѓувреме Барса ја намалува предноста на Реал на 8 бода, ќе зажустри ли темава повторно :icon_lol:

Се ближи пролет, затоплува у Барселона:icon_lol:

Една молба до администраториве на Кајгана:
Ако сакате секој викенд да го надоградувате форумов, тука изгледа лежи малерот на Мадриѓаниве :)

482556_352272538149966_201967146513840_1070495_948518323_n.jpg

:cuc:

Ло(С)тина е нов тренер на Виљареал. Сега сум сигурен дека не им бега втора лига :pos:
Во меѓувреме Барса ја намалува предноста на Реал на 8 бода, ќе зажустри ли темава повторно :icon_lol:

El último duelo con lso madrdistas fue la temporada pasada en el mes de febrero, cuando los blancos visitaron Riazor, empatando a 0-0.

:mad:

Scumbag Реал Мадрид, цела сезона дома немаат ни нерешено ни пораз (освен од Барса), прв пат во животот ги ставам на ливче и само тие ме ебаваат :ROFLMAO:

Scumbag Реал Мадрид, цела сезона дома немаат ни нерешено ни пораз (освен од Барса), прв пат во животот ги ставам на ливче и само тие ме ебаваат :ROFLMAO:
Играј ги почесто... Најчесто што можеш. :icon_lol:
--- надополнето: 19 март 2012 во 20:19 ---
World's Best Goalkeeper...

393006_350313911681406_183954451650687_1040065_924113625_n.jpg

vs World's Best Player...:icon_lol:

"Некој несака Реал да земе титула"

Изгледа претседателот на Барселона ги услушал жалбите на дотичниот фанклуб и се побунил кај шпанскава фудбалска федерација! И оп, овие одма 2 пенала за Реал не судеа! Ај анасана!

:pos:
Кој? Бензема?

Не бе, не , криви ни се оние што имаат бапнато највеќе стативи у ЛаЛига.

И не се плаши бе, можеш да ми реплицираш и во фанклуб, нема никој да ти се наљути :)

Јас мислам дека на Барса побитно и беше да немa passillo на Кампот или па со евентуална победа или нерешено Реал да ја освои титулата таму. Малку реално е да се очекува дека Барса ќе ја надомести огромната негатива. Сега исто така е малку реално и горенаведените две работи да се случат.

Не бе, не , криви ни се оние што имаат бапнато највеќе стативи у ЛаЛига.

И не се плаши бе, можеш да ми реплицираш и во фанклуб, нема никој да ти се наљути :)
Нека биде така.

По „правило“, не пишувам во туѓи фан клубови;)

Јас мислам дека на Барса побитно и беше да немa passillo на Кампот или па со евентуална победа или нерешено Реал да ја освои титулата таму. Малку реално е да се очекува дека Барса ќе ја надомести огромната негатива. Сега исто така е малку реално и горенаведените две работи да се случат.
Тоа е тоа. Сигурно никој нејќеше Ел пасиљо да се случи, затоа ова оди во прилог на Барселона.
За титулата треба да се случи 8мо светско чудо.

Рамос погоре врат као на Тајсон. :)

Играј ги почесто... Најчесто што можеш. :icon_lol:
--- надополнето: 19 март 2012 во 20:19 ---
World's Best Goalkeeper...

393006_350313911681406_183954451650687_1040065_924113625_n.jpg

vs World's Best Player...:icon_lol:
Абе ова е оптичка варка :D Шутов што го брани Меси е на средина на гол, ако му шутнат во ракле како на Касиљас би немало и теоретски шансе да ја фати, зошто неможе да ја фати пречката како прво :D :D :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom