Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Непланирано ќе испаднат.Ајде вие што го следите првенствово ме интересира во каква состојба се Виљареал ? имаат нешто нов тренер или планираат да испаднат ?![]()
), ама не ми се верува да дозволат клуб како Виљареал да испадне во Сегунда. 
Непланирано ќе испаднат.
Шега на страна, очајни се сезонава. Нилмар се врати, ама Роси уште околу 2 месеца нема да заигра. Сепак, ќе се влечкаат вака до крајот на сезоната(победа, пораз, нерешено, пораз, победа, нерешено.....), ама не ми се верува да дозволат клуб како Виљареал да испадне во Сегунда.
![]()

Им замина моторот на екипата, Санти Казорла, искусниот Капдевила и уште некои играчи. Не се ни засилија соодветно, ама со повредите беа ептен малерозни. Нилмар, Роси, Кани... постојано имаат повредени играчи, а најдобриот, Џузепе Роси е повреден уште од крајот на Октомври, а треба да се врати кон крајот на Април.Минатата година цело време ги следев, ептен беа добри,не знам што им се случи вака, зарем 1-2 играчи што заминаја тие беа клучните?
Навистина катастрофално ќе биде да отпаднат во Сегунда...

Продолжение 7 минути еееј 7 минути продолжение 

Молина е тренер, екс голманот на Депортиво.Ајде вие што го следите првенствово ме интересира во каква состојба се Виљареал ? имаат нешто нов тренер или планираат да испаднат ?![]()