Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некој сака да се игра цело првенство?Само едно не ми е јасно ... Зошто воопшто се игра првенството сеуште ? ..... Por que титулата не му е доделена на ,, првакот " уште пред почетокот на сезоната ???
Не знам дали треба да го барам постот во вашиот фан клуб. Ви честитав и кажав дека и онака за некоја година нема да се зборува дали оваа титула била заслужено освоена или не.И после навивачите на Реал не биле коректни. Три години по ред ви честитаме и победи и титули и никогаш не сме се сомневале за ниту една ваша титула во Ла Лига и не сме го оспорувале вашиот квалитет и тоа дали заслужено сте ја освоиле. Кога дојде време Реал да земе титула, одма со заговори дека наместено било да земеме титула, или дека намерно судиите ни местеле или незнам што.. страшно!
среде?Финалето на купот на Висенте Калдерон. Пак испадна среде Мадрид работава, само спасија гз Реаловциве.
Таканаречениот „антифудбал“ на Мурињо, со 10 играчиПак не им се исполни фетишот да играат финале на Бернабе...
Сигурно и у 2010 некој не сакаше Барса да го пројде Интер...![]()

Ама ај, да не ви расипувам славеничка атмосфера. 
Среде - Збор кој што произлегува од зборот "Насреде" или "Средина". Не е литературен збор, се користи во разговорниот јазик и во некои дијалекти?среде?
Ај, радувајте се... Ние ова 3 години си го правиме муабет, веќе досадно ни стана..Ама ај, да не ви расипувам славеничка атмосфера.
![]()

Де бе, барем ти разбираш што е озбилно напишано, што е (обид за) хумор.оф леле, и пак обид за деградација... сеа три години па досадно им станало...![]()