Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
6ea8e1fa7028c0f19bbfe75c37c9537d29.02cesk1.jpg

:confused:o_O:ROFLMAO:??

Теткана никогаш не била поблиску до срцев удар :pos:

Ајде вие што го следите првенствово ме интересира во каква состојба се Виљареал ? имаат нешто нов тренер или планираат да испаднат ? :D

Ајде вие што го следите првенствово ме интересира во каква состојба се Виљареал ? имаат нешто нов тренер или планираат да испаднат ? :D
Непланирано ќе испаднат. :icon_lol:
Шега на страна, очајни се сезонава. Нилмар се врати, ама Роси уште околу 2 месеца нема да заигра. Сепак, ќе се влечкаат вака до крајот на сезоната(победа, пораз, нерешено, пораз, победа, нерешено..... :D), ама не ми се верува да дозволат клуб како Виљареал да испадне во Сегунда. :)

Непланирано ќе испаднат. :icon_lol:
Шега на страна, очајни се сезонава. Нилмар се врати, ама Роси уште околу 2 месеца нема да заигра. Сепак, ќе се влечкаат вака до крајот на сезоната(победа, пораз, нерешено, пораз, победа, нерешено..... :D), ама не ми се верува да дозволат клуб како Виљареал да испадне во Сегунда. :)

Минатата година цело време ги следев, ептен беа добри,не знам што им се случи вака, зарем 1-2 играчи што заминаја тие беа клучните? o_O
Навистина катастрофално ќе биде да отпаднат во Сегунда...

Минатата година цело време ги следев, ептен беа добри,не знам што им се случи вака, зарем 1-2 играчи што заминаја тие беа клучните? o_O
Навистина катастрофално ќе биде да отпаднат во Сегунда...
Им замина моторот на екипата, Санти Казорла, искусниот Капдевила и уште некои играчи. Не се ни засилија соодветно, ама со повредите беа ептен малерозни. Нилмар, Роси, Кани... постојано имаат повредени играчи, а најдобриот, Џузепе Роси е повреден уште од крајот на Октомври, а треба да се врати кон крајот на Април.

Абе овој судија што суди на натпреварот Гранада-Валенсија се дрогира ли во слободно време?:mad::mad::mad: Продолжение 7 минути еееј 7 минути продолжение :mad::mad::mad:

Молина е тренер, екс голманот на Депортиво.
Дојде пред некоја утакмица, собра доста бодови во првите мечеви, ама се вратија на лошите резултати.
Сепак мислам дека нема да отпаднат :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom