Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.637
- Поени од реакции
- 22.674
Судиите?И јас се надевам дека нема да ги доведат судиите до таа игра со 8 да се бранат.
Јас мислев дека глумењето ќе го спомнеш.
Судиите?И јас се надевам дека нема да ги доведат судиите до таа игра со 8 да се бранат.
Па ако немаш попора од судиите ни да глумиш не ти помага.Судиите?
Јас мислев дека глумењето ќе го спомнеш.
Е, па значи признаваш дека и вие имате потпора од судиите?Па ако немаш попора од судиите ни да глумиш не ти помага.
Е, па значи признаваш дека и вие имате потпора од судиите?
„Добрата“ тактика и дисциплина беше таа што доведе да започне постава со 8 дефанзивци, а подоцна да се намали бројот на 7.И јас се надевам дека нема да ги доведат судиите до таа игра со 8 да се бранат.
да де, добрата тактика на Педро да изврши самоубиство и да се мавне најсилно што може у Арбелоа за еден жолт картон, Бускец да провоцира , Пинто шамари да мава (исто да провоцира играчи од 1 состав за црвен картон да добијат) и Алвес да се испреврти највеќе што може кога ќе го види Пепе„Добрата“ тактика и дисциплина беше таа што доведе да започне постава со 8 дефанзивци, а подоцна да се намали бројот на 7.
Да де ставањето на овој играч (коЉач) во средина за да има поголема слобода во мавање други играчи:да де, добрата тактика на Педро да изврши самоубиство и да се мавне најсилно што може у Арбелоа за еден жолт картон, Бускец да провоцира , Пинто шамари да мава (исто да провоцира играчи од 1 состав за црвен картон да добијат) и Алвес да се испреврти највеќе што може кога ќе го види Пепе
многу јака тактика мора да ти признаам
А вистината е дека ги сплескавмеДе ај и вие не провоцирајте. Они ќе спомнуваат глумење и судии, вие ќе спомнувате колење и дефанзивна игра... Нема крај оваа дилема, нема ни смисла. Секој си влече како што му одговара.
без грижи...Немам видено официјална најава ама ваљда пак на Алфа ќе гледаме.
П.С. Недела од 12:00 Терминов им е земен од Сегунда.