Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Озбилно изгледа е ова со Банега, ццц кој начин да си заебеш сезона. Валенсија имаат овакви final destination повреди, Кањизарес со тоа шишето колонска си скрши прст.

Виљареал !!! :vozbud: :pos:
Ништо не ме изненадува од жолтата подморница оваа сезона. :) Повеќе ми е чудно што Леванте губи дома 1-4 од Рајо. :D
Кога ќе ми текне на почетокот на сезоната, некои се бунеа зошто не сум го ставил Виљареал во анкетата. :D

Ништо не ме изненадува од жолтата подморница оваа сезона. :) Повеќе ми е чудно што Леванте губи дома 1-4 од Рајо. :D
Кога ќе ми текне на почетокот на сезоната, некои се бунеа зошто не сум го ставил Виљареал во анкетата. :D

Немаме само ние Ласс! :icon_lol:

Рајо јас сакав да ја пишам 2ка, ја ставив ГГ3+, секако добитно :D Али бев уверен дека ќе изгуби Леванте, види им формата последни пет кола.

Повеќе ме изненади Атлетик без Љоренте ги скинаа арапиве... Газика Торкеро FTW!

Мислам дека и ГГ у прво полувреме ќе биде Барса-Валенсија. :rolleyes:

Инаку најјако e утакмицата од Сегунда, Елче - Селта, домаќиниве добиле 4 црвени. :eek:

Интересна ќе биде битката за второ место.

Немаме само ние Ласс! :icon_lol:

Рајо јас сакав да ја пишам 2ка, ја ставив ГГ3+, секако добитно :D Али бев уверен дека ќе изгуби Леванте, види им формата последни пет кола.

Повеќе ме изненади Атлетик без Љоренте ги скинаа арапиве... Газика Торкеро FTW!

Мислам дека и ГГ у прво полувреме ќе биде Барса-Валенсија. :rolleyes:

Инаку најјако e утакмицата од Сегунда, Елче - Селта, домаќиниве добиле 4 црвени. :eek:

фала на добивка! :гик:
ќе ви купам една маица со "Campeones 32" ... :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom