Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Насловната на Марка од денес (шампионите на насловна):
g1205.jpg

Насловната на sport.es после финалето од купот, ни еден играч или било што од победникот од купот. (освен резултатот и некои реченици со мали букви кои некои тешко и ќе ги забележат од прв пат)
1303342926534.jpg

Уште еден доказ колку се мизерни каталонските весници.
:pos2::pos2::pos2::pos2:
Абе играчи бришат само за да биде по нивно и послe каталонскиве весници биле мизерни.....cool story bro!

Конечно Маскерано и Виља да видат титула. Најдрага им е нив.
епа изгледа вашиве играчи имаат освоено многу титули како Кедира и Озил и затоа не ја освоивте вие

Честито на сите Каталонци и Каталонки, доста неочекувана титула за Барса :icon_lol:

Ццццц какви глупости сте се изнапишале последниве 4 страни(Бонера???Олегер) и после некој тука ќе серат за оф топик итн... башка и дечкото што се утепа од билдање постови а на мене ми викаше пред некој месец:pos2:епа уживајте луѓе:)

Абе Италијанци што ќејф ви е да пишувате во тема Реал, м??? 2-0; 2-2 95':tv:

Ццццц какви глупости сте се изнапишале последниве 4 страни(Бонера???Олегер) и после некој тука ќе серат за оф топик итн... башка и дечкото што се утепа од билдање постови а на мене ми викаше пред некој месец:pos2:епа уживајте луѓе:)

Абе Италијанци што ќејф ви е да пишувате во тема Реал, м??? 2-0; 2-2 95':tv:

bb[noone];4263968 напиша:
епа изгледа вашиве играчи имаат освоено многу титули како Кедира и Озил и затоа не ја освоивте вие

Да бе брат само што за разлика од Кедира и Озил, овие вашите двајца имаат по 30 години и прв пат титула освојуваат.. тоа е.

i oni kako vas
via za kupot (prviot trofej po tolku vreme) sto pravevte :)
:pusk:

Ти ако не ме насмееш со твоите постови нема кој. Екстрим не те дружи во последно време...смислува тактики за наредната сезона.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom