Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Насловната на Марка од денес (шампионите на насловна):
g1205.jpg

Насловната на sport.es после финалето од купот, ни еден играч или било што од победникот од купот. (освен резултатот и некои реченици со мали букви кои некои тешко и ќе ги забележат од прв пат)
1303342926534.jpg

Уште еден доказ колку се мизерни каталонските весници.
:pos2::pos2::pos2::pos2:
Абе играчи бришат само за да биде по нивно и послe каталонскиве весници биле мизерни.....cool story bro!

Конечно Маскерано и Виља да видат титула. Најдрага им е нив.
епа изгледа вашиве играчи имаат освоено многу титули како Кедира и Озил и затоа не ја освоивте вие

Честито на сите Каталонци и Каталонки, доста неочекувана титула за Барса :icon_lol:

Ццццц какви глупости сте се изнапишале последниве 4 страни(Бонера???Олегер) и после некој тука ќе серат за оф топик итн... башка и дечкото што се утепа од билдање постови а на мене ми викаше пред некој месец:pos2:епа уживајте луѓе:)

Абе Италијанци што ќејф ви е да пишувате во тема Реал, м??? 2-0; 2-2 95':tv:

Ццццц какви глупости сте се изнапишале последниве 4 страни(Бонера???Олегер) и после некој тука ќе серат за оф топик итн... башка и дечкото што се утепа од билдање постови а на мене ми викаше пред некој месец:pos2:епа уживајте луѓе:)

Абе Италијанци што ќејф ви е да пишувате во тема Реал, м??? 2-0; 2-2 95':tv:

bb[noone];4263968 напиша:
епа изгледа вашиве играчи имаат освоено многу титули како Кедира и Озил и затоа не ја освоивте вие

Да бе брат само што за разлика од Кедира и Озил, овие вашите двајца имаат по 30 години и прв пат титула освојуваат.. тоа е.

i oni kako vas
via za kupot (prviot trofej po tolku vreme) sto pravevte :)
:pusk:

Ти ако не ме насмееш со твоите постови нема кој. Екстрим не те дружи во последно време...смислува тактики за наредната сезона.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom