Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
197248_211879225491043_194746047204361_893070_3708524_n.jpg

Ауффф :vozbud: :vozbud: :drk:

Што се палите толку на овој пораз јас незнам,наместо да бидете радосни што Ла Лига е во ваши раце и да напишите нешто паметно вие само нешто безвеза пишувате и провоцирате. :smir:
Епа гледаш просто-последична реакција на поразот е титулата.
Затоа ние од корен се радуваме:smir:
Yes there it is......21st title :)

Брат батали ѓи, сеа у среда ќе бидат оладени и за две недели пак уше двапати, па ќе се кријат ко пизди
иначе Реал вчера везе немаа чекаа до 81 минута да почнат да играат, а Барса ко по старо, да не дадеа со рука пенал ќе им свирнеа, ЈБГ
ahahahahaha:pos::pos::pos:
neznam dali da placam ili da se smeam :) :)

Па да ти ебам екипите скапани кои шо постојат во Примера. Три ќе одиграм на тикет, сите три ќе ме кутнат.

1. Херкулес цела сезона досега имаше постигнато само 3 гола во гости(2 од нив на Кампот). Најлошиот гостин во лигата и најслабиот реализатор, го играм Т2 0(да не постигне погодок), они се распуцаа, 3 гола дадоа. Колку цела сезона досега. :kesa:
2. Депортиво и Мајорка. Мизерни кога е во поглед постигнувањето голови, а и доста одбрани имаат. Ја викам овде гол нема шанси да падне, ја играм од 0-1 гол. Они 3 гола дадоа(2-1 и како резултат, а и 2-1 т.е. два у кец испадна). :nesvest:
3. Па тоа, комшиите блесави, Еспањол, толку добри беа на домашен терен, оуу, чудо некое беа, еднаш ќе ги напишам 1, они од мизерниот гостин Расинг(во гости имаше 2-4-9), губат со пресврт, 1-2 и како резултат, а и испадна 1-2 т.е. кец у двојка. :tapp:

Па, то треба да се убие, бе!

Aкси ме убиваш со твојата смисла за хумор.

ily.

--- надополнето ---

Ти треба да се убијаш, да ти умрам на логиката за исходот на утакмициве. :S

Па да ти ебам екипите скапани кои шо постојат во Примера. Три ќе одиграм на тикет, сите три ќе ме кутнат.

1. Херкулес цела сезона досега имаше постигнато само 3 гола во гости(2 од нив на Кампот). Најлошиот гостин во лигата и најслабиот реализатор, го играм Т2 0(да не постигне погодок), они се распуцаа, 3 гола дадоа. Колку цела сезона досега. :kesa:
2. Депортиво и Мајорка. Мизерни кога е во поглед постигнувањето голови, а и доста одбрани имаат. Ја викам овде гол нема шанси да падне, ја играм од 0-1 гол. Они 3 гола дадоа(2-1 и како резултат, а и 2-1 т.е. два у кец испадна). :nesvest:
3. Па тоа, комшиите блесави, Еспањол, толку добри беа на домашен терен, оуу, чудо некое беа, еднаш ќе ги напишам 1, они од мизерниот гостин Расинг(во гости имаше 2-4-9), губат со пресврт, 1-2 и како резултат, а и испадна 1-2 т.е. кец у двојка. :tapp:

Епа Че мајсторе од Ла Лига само Реал и барса пишвај ги и толку. :D

Добро излезе ова коло бар за нас :)
Денеска катасотрофално прво полувреме на депор, али во второ ги уништивме Мајорка и имавме околу 20 шута кон голот само во вторите 45 минути...
Добро е за нас што малага изгуби, лошо е што Херкулес тепаше. Али пак полесно се дише со 5 бода предност пред противниците :)

Јас како искусен кладилничар можам само да ви потценриам едно нешто.....срам да му е и на Шпанија и на Италија со резултатите и со екипите што играат во нивните лиги....вие веќе одамна треба да имате разберено дека фудбалот е само голем бизнис и ништо друго...денешните резултати и во Италија и во Шпанија можам да ги окаратеризирам како брука и само брука..дури и Платини знае дека пола натпревари се местени:toe:!

^ А зашто мислиш дека во Англија не.Мислиш Челзи и Арсенал неможеа да победат.Неможеме ни да ја прочитаме таа цифра на сума пари што Арсенал им го фрли на сите што ги заеба.

^ А зашто мислиш дека во Англија не.Мислиш Челзи и Арсенал неможеа да победат.Неможеме ни да ја прочитаме таа цифра на сума пари што Арсенал им го фрли на сите што ги заеба.

Јас мислев општо за сите..тоа е нормална работа во денешниот фудбал(посебно во Турција и Полска)..само овие две лиги со резултатите мислам дека ја претераа:toe:..секако во Англија ова коло кикснаа Челзи,Арсенал,Тотенхем и Ливерпул а сите што се плашевме дека нема да победи а тоа е Манчестер Јунајтед,таа екипа победи:uvo:..бизнис и само бизнис е фудбалот..и жалам за тоа што нема реален фудбал денес освен во некое жестоко дерби!

Местење секогаш имало и ќе има, ама ова коло ми се чини дека си ебаа мамата Шпанците и Италијанците. :nesvest:

Па, то треба да се убие.

Местење секогаш имало и ќе има, ама ова коло ми се чини дека си ебаа мамата Шпанците и Италијанците. :nesvest:

Па, то треба да се убие.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom