Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
На пресот после натпреварот(реал-спортинг), Мурињо изјави дека 'математички и теоретски е можно да ја освојат титулата, но доколку разликата стане 8 бода, титулата за реал ќе биде практично невозможна'.

И да било после тоа или к*р е, он гледа на малце потежок начин со што доколку би се повредиле пример Меси и Чави или на психички план падне тимот, да почнат ептен слабо да играат итн...сакаш да кажеш дека не е реално тоа??? јес да се премногу мали шансите ама све е можно! Како можеше во Реал баш сеа Бенз, Марсело и Роналдо да се повредат на едни од повазните натпревари??? Тоа е.:toe:

И да било после тоа или к*р е, он гледа на малце потежок начин со што доколку би се повредиле пример Меси и Чави или на психички план падне тимот, да почнат ептен слабо да играат итн...сакаш да кажеш дека не е реално тоа??? јес да се премногу мали шансите ама све е можно! Како можеше во Реал баш сеа Бенз, Марсело и Роналдо да се повредат на едни од повазните натпревари??? Тоа е.:toe:

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Извини, морав.

Чекај баце ти стварно си сериозен во врска со ова?
И да се повредат Меси и чави тоа ќе влијае само на ЛШ и евентуално на Купот.
Во Лигата Барса има премногу лесен распоред останат, потешки утакмици само против Реал и против Еспањол. За разлика од нас, вас ви останаа сите дерби утакмици да ги играте.
Шансите за ова ти се 1 спрема 1 квадрилион

Кога отиде Бускетс да изведува викам што праи човеков а он имал наредба за жолт картон од Гвардиола ц ц ц ова само во Реал Мадрид сум го видел ама ете и ние да не останеме покуси

Сега ми текна на изјавата на Мурињо лани после утакмицата на Барселона со Спортинг Хихон дека екипите што играат против Барселона не се трудат доволно .

Изгледа таа изјава ги испровоцира за вчера па запнаа како никогаш до сега . Секоја чест за нив со нас нерешено , со Реал Мадрид победа :vozbud:

Ти другарче немаш изгледа учено веројатност по математика па затоа се надеваш. За да ви ги срушиме сите ТЕОРЕТСКИ шанси че ве преслушаме и на Бернабе.

I toa zolti ne zaradi prekrsok tuku zaradi zadrzuvanje topka , a Ramos koga sakase da napravi nameren zolt go povredi eden igrac:icon_lol:

Сега ми текна на изјавата на Мурињо лани после утакмицата на Барселона со Спортинг Хихон дека екипите што играат против Барселона не се трудат доволно .

Изгледа таа изјава ги испровоцира за вчера па запнаа како никогаш до сега . Секоја чест за нив со нас нерешено , со Реал Мадрид победа :vozbud:
sam si go barase sega special five :)

Ауффф :vozbud: :vozbud: :drk:

Што се палите толку на овој пораз јас незнам,наместо да бидете радосни што Ла Лига е во ваши раце и да напишите нешто паметно вие само нешто безвеза пишувате и провоцирате. :smir:

Ауффф :vozbud: :vozbud: :drk:

Што се палите толку на овој пораз јас незнам,наместо да бидете радосни што Ла Лига е во ваши раце и да напишите нешто паметно вие само нешто безвеза пишувате и провоцирате. :smir:

Брат батали ѓи, сеа у среда ќе бидат оладени и за две недели пак уше двапати, па ќе се кријат ко пизди
иначе Реал вчера везе немаа чекаа до 81 минута да почнат да играат, а Барса ко по старо, да не дадеа со рука пенал ќе им свирнеа, ЈБГ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom