Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа гледаш просто-последична реакција на поразот е титулата.Ауффф![]()
![]()
Што се палите толку на овој пораз јас незнам,наместо да бидете радосни што Ла Лига е во ваши раце и да напишите нешто паметно вие само нешто безвеза пишувате и провоцирате. :smir:
Yes there it is......21st title
ahahahahahaБрат батали ѓи, сеа у среда ќе бидат оладени и за две недели пак уше двапати, па ќе се кријат ко пизди
иначе Реал вчера везе немаа чекаа до 81 минута да почнат да играат, а Барса ко по старо, да не дадеа со рука пенал ќе им свирнеа, ЈБГ
Кантар неможе да ја измери твојата природна глупост.
Па, то треба да се убие, бе!
Ти треба да се убијаш, да ти умрам на логиката за исходот на утакмициве. :S
Па да ти ебам екипите скапани кои шо постојат во Примера. Три ќе одиграм на тикет, сите три ќе ме кутнат.
1. Херкулес цела сезона досега имаше постигнато само 3 гола во гости(2 од нив на Кампот). Најлошиот гостин во лигата и најслабиот реализатор, го играм Т2 0(да не постигне погодок), они се распуцаа, 3 гола дадоа. Колку цела сезона досега. :kesa:
2. Депортиво и Мајорка. Мизерни кога е во поглед постигнувањето голови, а и доста одбрани имаат. Ја викам овде гол нема шанси да падне, ја играм од 0-1 гол. Они 3 гола дадоа(2-1 и како резултат, а и 2-1 т.е. два у кец испадна). :nesvest:
3. Па тоа, комшиите блесави, Еспањол, толку добри беа на домашен терен, оуу, чудо некое беа, еднаш ќе ги напишам 1, они од мизерниот гостин Расинг(во гости имаше 2-4-9), губат со пресврт, 1-2 и како резултат, а и испадна 1-2 т.е. кец у двојка.
Па, то треба да се убие, бе!
^ А зашто мислиш дека во Англија не.Мислиш Челзи и Арсенал неможеа да победат.Неможеме ни да ја прочитаме таа цифра на сума пари што Арсенал им го фрли на сите што ги заеба.