- Член од
- 9 март 2011
- Мислења
- 1.944
- Поени од реакции
- 905
Честито титула
....жал ми е само за рекордод на мурињо,леле......

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја чуваат победата за во Вторник. Лион ме разочара и не навивам веќе за нив, Вест Хем исто така.
Алооооооо, освести се и види што пишуваш.
Види го овој која слика става
Пак ве излажале АС и Марка?
Кој гледаше, знае дека немаше рука. Кој не гледал, ќе верува на слики од АС и Марка.
Depth perception чувството ви е за никаде...од 10 снимки се виде дека немаше никава рака, ама ајде нека е...ако тоа е утеха.
Чекај, сега јас ќе стаам некоја слика од Ел Класико и ќе пишам „не се палете одма“.Го прочитавте тоа со ситни букви што го имав пишано... видовте каква емот-икона имав ставено после постот !? Реков дека сте тепале заради тоа !? Не, само сакав да видам колку од вас ќе поскокаат ко Пике по Шакира... али ај, нема врска...
Јас лично ќе ви честитам титула, но по последното коло...![]()
:salut::salut:-8 вечерва???
abe sho gledase toj sudijata mameto negovo,cista raka od pike ne ja vide
koj ke gi slusa sega zadridgjani kako placat![]()
MADRID, CABRON, SALUDA EL CAMPEON!
Фановите на Челзи и Интер, се доволно храбри и џентлемени, па им честитаа на фановите на Манчестер и Милан за титулите. Се надевам, и фановите на Реал ќе ја имаат таа храброст да честитаат(не оти мене ќе ми значи нешто, туку затоа што овосезонската титула на Барселона е презаслужена, повеќе и од ланската, и од таа пред неа).
Хаха, кога ќе ми текне дека едно време имаа 30 гласови повеќе од нас, исто беше и за Ел Класико.ВИдете анкетата...се израмнивме,ај до крај ќе ги поминеме![]()
![]()
Да смениме малце тема4 гола на Солдадо за пресврт на гости против Гетафе..Конечен резултат 2-4(1-0)
![]()
Голтај прашина и кулирајpak ste tapa.,,,,..
spored special five matematicki se uste ima sansi za titulata
izgleda imal petka mou po matematika![]()