Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
1293991783_extras_noticia_foton_7_0.jpg

Добро ја отворија судииве оваа година.

Марка многу брзи бе, само можеле и позамрчкана слика да пуштат.

Нема проблем, одма АЅ се тука да ги исправат.

Penalti_Abidal_Juanlu.jpg

Сликава е убедлива дека има пенал, исто колку и во оваа овде дека на стадионот има повеќе од 50.000 иљади навивачи:
610x.jpg

СУДИЈА НИЈЕ МУШКО, СУДИЈА НИЈЕ МУШКО

АЈДЕ ЦЕЛ ФОРУМ, АЈДЕ ЦЕЛ ФОРУМ :)

Не им играше Меси и одма конфузна игра,вадеа гз против Леванте а ние 8 комада им го напикавме.

Не им играше Меси и одма конфузна игра,вадеа гз против Леванте а ние 8 комада им го напикавме.

Ај, уше еднаш кажи ми колку им напикавте???? Ама, не ми кажувај за купот, дискутрираме за лигата. :):):):)
П.С. Гив ми фајв.

Е добро де тие на вас 5 ви напикаа ...

Ја незнам оти воопшто се трудиш :)
Толку му е трагикомичен постов што не вреди тастатурата да си ја трошам за да му напишам нешто :)

Ај, уше еднаш кажи ми колку им напикавте???? Ама, не ми кажувај за купот, дискутрираме за лигата. :):):):)
П.С. Гив ми фајв.

Кога ќе играме на Бернабе ќе ви каже.

И не знам што само тресете без веза, ај да не ви ги барам постовите после натпреварот со Севиља кога сите викавте Реал немал врска, слабо играл, дека вие сте им дале 5 на Севиља, а Реал само 1, не знам ти што, и тоа после само еден натпревар, а и самите знаете дека тој натпревар и натпреварот со Барса беа единствените лошо одиграни натпревари на Реал оваа сезона. Ајде сеа после синоќешниот натпревар на Барса против Леванте да го зборуваме истото што некои фацки од фан-клуб Барселона го зборуваа пред десетина дена, дека врска немате и слично, нема смисла мислам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom