Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Па ако има пенал, зошто да не се суди бе??? Ако има 10 пенали, незначи дека се подарени!!

И добро ти кажа нероазуро, офсајдите зошто не ги спомна? Ај не го дудлајте више...

1. Манга неам паметна работа во 2 и 30 саатот од тоа да гледам хајлајтс од 17 утакмици на Реал за да најдам каде имало погершни досудени пенали.
2. Зошто не му даде жолт картон на Марсело кога паѓаше како покосен во 16-ник пробувајќи да изнуди пенал
3. Муабетов го почнав само оти некој вчера тука кажа како тоа почнале судиите оваа сезона за утакмицата на Барса со Леванте.
4. Пеналов на Ди Мариа шта да ти причам пенал над пеналите. Абе го унакази, го искрши. Го повлече за дрес малку, а овој по 3 секунди падна. Ама ајде нека ви биде, нели Бускетс беше тој што глумеше цело време.

1. Манга неам паметна работа во 2 и 30 саатот од тоа да гледам хајлајтс од 17 утакмици на Реал за да најдам каде имало погершни досудени пенали.
2. Зошто не му даде жолт картон на Марсело кога паѓаше како покосен во 16-ник пробувајќи да изнуди пенал
3. Муабетов го почнав само оти некој вчера тука кажа како тоа почнале судиите оваа сезона за утакмицата на Барса со Леванте.
4. Пеналов на Ди Мариа шта да ти причам пенал над пеналите. Абе го унакази, го искрши. Го повлече за дрес малку, а овој по 3 секунди падна. Ама ајде нека ви биде, нели Бускетс беше тој што глумеше цело време.

1. Што зборуваш тогаш кога максимум 2 натпревари на Реал си гледал сезонава ? Секој пенал беше досуден правилно. Крај краева, и да немало некој, не сум ви јас крив што другите тимови немаат такви глумци на теренот. :icon_lol:
2. Арбелоа, Рамос и Ди Мариа играа со рака, добија жолти картони, Парехо играше со рака не доби жолт картон, кога веќе се фаќаш за такви ситници. Црвениот на Арбелоа да не беше заслужен ?
3. Тој натпревар го земав само како пример, затоа што тогаш се играше, иначе секогаш општо зборувам дека судиите се катастрофа во Шпанија, исто како и синоќа што беа.
4. Чист пенал.

p.s не сум Манга веќе.

Али коментаторине на Алфа се комедии. Барселона - Леванте: „Одамна не сме виделе ваква дефанзивна игра од Леванте“, као да очекувале Леванте на 3 бода да иде, и тоа на Ноу Камп. Ама на Реал - Валенсија и Реал - Севиља: „Сосема нормално е екипите да играат дефанзивно, се борат за бод“. Значи не се очекува од „јаки“ екипи како Леванте бункер, ама за „слаби“ како Валенсија и Севиља тоа е нормално :) И да не заборавам дека типот сврши синојка на Кака :pos:

Абе, има нешо појаки трансфери во Ла Лига досега, освен Малага нешо и Афелај во Барса???

леле вчера реал..среќа не праштаат па им го дадоа 3 от гол у ептен вистински момент, им ги пресекоа нозете! иначе со таа игра гетафе вадеше нерешено сигурно.
околу пеналот врз ди мариа, беше пенал, го потегна за дрес овој падна и скоро секој судија дава пенал за тоа.. ама шо се покоси при крај, ме изнасмеа!!! марсело за неуспешниот обид требаше да добие жут...арбелоа заслужено го доби вториот топката идеше накај гол рацете одвоени од тело, нема врска дали го бранел лицето, рефлексна реакција итн..рака=жут
истото и за парехо..

леле вчера реал..среќа не праштаат па им го дадоа 3 от гол у ептен вистински момент, им ги пресекоа нозете! иначе со таа игра гетафе вадеше нерешено сигурно.
околу пеналот врз ди мариа, беше пенал, го потегна за дрес овој падна и скоро секој судија дава пенал за тоа.. ама шо се покоси при крај, ме изнасмеа!!! марсело за неуспешниот обид требаше да добие жут...арбелоа заслужено го доби вториот топката идеше накај гол рацете одвоени од тело, нема врска дали го бранел лицето, рефлексна реакција итн..рака=жут
истото и за парехо..

Е така да го ебем, нека има и некој реален од кај вас. Само за црвениот на Арбелоа, да му покажеше жолт и на Парехо, и јас ќе речев дека бил заслужен, ама вака, можеше да му прости. Нема врска сега.

Агуеро го продолжил договорот со Атлетико до 2014.

--- надополнето ---

Абе, има нешо појаки трансфери во Ла Лига досега, освен Малага нешо и Афелај во Барса???

Адил Рами од Лил во Валенсија.

Ти кажа Манга,иначе се друго зеде Малага :pos:
Вадим Демидов од Розенборг во Сосиедад, Кастро од Лисабон во Хихон.

За Пеналот
Прегледај го приврзокот 38689

Саша Матиќ

Сигурен сум дека нема да ми одговориш,или ќе ми одговориш како не ти гајле ?

Како прво. Првиот старт беше глумење. Вториот беше за пенал, али судијата одлучи дека беше повторно глумење и си доби втор жолт.

А со таа сликата погоре проба да ме убедиш дека тоа било пенал ? :D Остај сликата дете, контакт ке има, не е ова балет па да не смее ни да се допрат. Погледни го клипот повторно, гледам сеуште не ти е разјаснето.

Истито пенал кој што беше досуден на Ди Мариа. Влечење за дрес, а нели секое влечење за дрес во 16-ник е автоматски пенал.
Или тоа не важи за Барса?? :)
П.С. Овде и дечково шо го влече Чави после натпреварот призна дека имало пенал тука
П.П.С. До кога ќе го дрвиме за пеналиве???

Истито пенал кој што беше досуден на Ди Мариа. Влечење за дрес, а нели секое влечење за дрес во 16-ник е автоматски пенал.
П.С. Овде и дечково шо го влече Чави после натпреварот призна дека имало пенал тука

Дури не престанит еден,очигледно! :)

Дури Блатер не ги укине и ваквите пенали. :icon_lol:

Како прво. Првиот старт беше глумење. Вториот беше за пенал, али судијата одлучи дека беше повторно глумење и си доби втор жолт.

А со таа сликата погоре проба да ме убедиш дека тоа било пенал ? :D Остај сликата дете, контакт ке има, не е ова балет па да не смее ни да се допрат. Погледни го клипот повторно, гледам сеуште не ти е разјаснето.

Не е ова рагби
1.Извини

Не си вреден за муабет

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom