Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас се договорив веќе со Васил_МКД во аватар и профил, ама ако правиме некоја групна рачунајте не и нас двајцата :)

Незнам дали е изводливо али мислам дека е.

Ако изгуби Барса да имаш забрана да го посетуваш Фан-Клубот Барселона на форумов, а ако изгуби Реал обратно ја да имам забрана да го посетувам Фан-Клубот Реал Мадрид на форумов.

Сака некој ваква кладба?

Јас се договорив со costa и со ob1(ама не оваа погоре), а чекам одговор од bokio.

Може и други да се приклучите. Условите се исти за сите: Аватар и потпис (а може и титулата над аватарот) до Нова Година! :)

Незнам дали е изводливо али мислам дека е.

Ако изгуби Барса да имаш забрана да го посетуваш Фан-Клубот Барселона на форумов, а ако изгуби Реал обратно ја да имам забрана да го посетувам Фан-Клубот Реал Мадрид на форумов.

Сака некој ваква кладба?

Што си си направил себеси за да се казниш така (шала) :P

Мора да дефинираш и на нерешено :)

Ама кој и да ти прифати таков предлог лошо ќе е за двајцата :) Плус фановите на Барса се во предност што играат на домашен терен. Повеќе ми се свиѓа другата кладба

Што си си направил себеси за да се казниш така (шала) :P

Мора да дефинираш и на нерешено :)

Ама кој и да ти прифати таков предлог лошо ќе е за двајцата :) Плус фановите на Барса се во предност што играат на домашен терен. Повеќе ми се свиѓа другата кладба

Се кладев веке со Iceboy.

Кладбата е ако победи Реал он ке нема пристап во фан клубот Барселона од Вторник 30.11.2010 до Понеделникот 01.01.2011, а ако победи Барселона ја нема да имам пристап во мојот фан клуб. Ако биде нерешено решивме да си остане се по старо.

Кладбата е ако победи Реал он ке нема пристап во фан клубот Барселона од Вторник 30.11.2010 до Понеделникот 01.01.2011, а ако победи Барселона ја нема да имам пристап во мојот фан клуб. Ако биде нерешено решивме да си остане се по старо.
Еве да потврдам и јас. Само ќе треба да им кажеме на шефовиве на форумот да го банираат тој што ќе изгуби т.е. ob1:):):)
Оваа кладба ми е официјална и имам уште една со Василмкд (мислам дека го погодив никот) во аватар и потпис :)

Еве да потврдам и јас. Само ќе треба да им кажеме на шефовиве на форумот да го банираат тој што ќе изгуби т.е. ob1:):):)
Оваа кладба ми е официјална и имам уште една со Василмкд (мислам дека го погодив никот) во аватар и потпис :)

Значи хазард си по душа. Не дека многу ризикуваш, повеќе тие ризикуваат ама сепак подобро на пијање и скара да се кладевте :)

Ако сакаш со мене клади се, јав викам дека барса ќе победи :) :) :)

Леле коментаторов на Алфа, ахахахаха се прснав од смеење.

Зборува нешто за тренеров на Алмерија, и вика "добро е бар го чеша левата рака, а тоа значи дека ќе добие обештетување ако по натпреварот добие отказ."

:pos: :pos:

Не работи опцијата бан од тема ако мислевте за тоа, најдете нешо друго :D

Може некој да ми даде информации за Каљехон од Еспањол?
Интересен играч ми е некако.

тапа кладбиве. дај кој изгуби нека се слика гол со лифче дека другиот тим е појак.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom