Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Ама и Реал не остана баш покусо и тоа против тероритичка екипа и појака од Алмерија.
Како и да е ќе гледаме пеколно Ел Класико.Можеби и најјако во последниве 5-6 години.

abe kakvo pekolno el klasiko
poznavjci go murinjo ke se povlece so site 11 i ke ceka dobra kontra :)
spored mene nereseno ke bide

Па ваљда не е глуп да се отвори целосно, па да му се случи половина од она што синоќа и се слу начи Алмерија. Едноставно, против Барселона мора така да се игра. :wink:

PTS PJ PG PE PP GA GC
Real Madri 32 12 10 2 0 33 6
Barcelona 31 12 10 1 1 33 8

цела статистика

Страшен gif :icon_lol:

ngeuyo.gif

Attachments

• 1290353834314.jpg
    1290353834314.jpg
    7 KB · Прегледи: 8

Ова ми се свиѓа...до понеделник некој ќе пише дека има негативно чувство за натпреварот, дека нема да тепаат:tv:
Мора да му се пичкаш на Мурињо, едноставно он е страв и трепер за сите тимови и тренери:wink:

Што ќе преведуваме во Понеделник?:raz:

Ова ми се свиѓа...до понеделник некој ќе пише дека има негативно чувство за натпреварот, дека нема да тепаат:tv:
Мора да му се пичкаш на Мурињо, едноставно он е страв и трепер за сите тимови и тренери:wink:

Лесен натпревар е дома со Билбао,да беше на гости тогаш да му ја мислевме.Мислам дека толку најавуваното Ел Класико ќе биде реприза од ланското издание на Ноу Камп.Конечен резултат 0-0 или минимален пораз од 1-0.
I don't tihink so ....

Сакам победа,ништо друго,а реално гледано можеме да ги поразиме фарса,иако ќе биде тешко...

И дојде редот на Farceclowna доста е веќе нема 5тото дерби по ред да заврши во нивна полза. Се ми оди на икс али ќе видиме што ќе биде. Ќе има јака борба...ние сме во опасна форма :)

Да точно ние сме тие што се плашиме:)

Мурињо ќе ги затвори сите приоди и ќе чека Роналдо да им го прави она што го правеше против Шпанија. Ќе се игра грубо во одбрана и средина...ќе ги тепаат меси,иниеста и виља. Ако не е така ќе го ставам малецконо од фарса на аватар :)

Мурињо ќе ги затвори сите приоди и ќе чека Роналдо да им го прави она што го правеше против Шпанија. Ќе се игра грубо во одбрана и средина...ќе ги тепаат меси,иниеста и виља. Ако не е така ќе го ставам малецконо од фарса на аватар :)
Ништо ново.

Лани против Интер беше РЕМУНТАДА па го јадеа овие,сега можда пак ќе биде така и ќе се повтори ланската година.
Туку Филе што вика за утакмицава бе:)?

:pos::tv::pos2::uvo::icon_lol::kesa::pos::tapp:
Да, ама на таа страна е Дани Алвеш, кој нема да седи напред и да му остави место на Роналдо, за да он изгледа подобар(како што тоа го правеше Рамос со Шпанија).

ЛЕле..Рамос ке му прави место на роналдо-алвес сега кке игра таму....ни се плашиме, вие се плашите...ке ги тепаат чави иниеста и вилаа..затворено -отворено...почнуваат да се пчашат-да де ние се плашиме, вие сте тие што сте исплашени...

дај малку смирете се..дајте малку по продуктивен дијалог..дајте форамации свои видувања а не како деца сега тука ке се расправаме за глупости...ставајте линкови статистика интересни информации има многу начини да се исполни продуктивно слободното време...

за тим објективно појма немам, субјективно се надевам дека Мадрид ке тепа...ке биде пеп и моу како ке пристапат кон натпреварот..дали пак ке има Закон за Молчење...рокади...оваа недела ке биде најинтересна ..сите весници Спорт-Елмундо вс Марка-Ас тоа на мене ми е најинтересно..потоа ке видиме како вербално Жозе и Пеп ке пристапат кон натпреварот(а со самото тоа и играчите)иако Роналдо веке почна да пецка(во негов стил)...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom