Вие од Барса договорете се кои 10 души и дали ќе има, па ќе преговараме
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Незнам дали е изводливо али мислам дека е.
Ако изгуби Барса да имаш забрана да го посетуваш Фан-Клубот Барселона на форумов, а ако изгуби Реал обратно ја да имам забрана да го посетувам Фан-Клубот Реал Мадрид на форумов.
Сака некој ваква кладба?

Плус фановите на Барса се во предност што играат на домашен терен. Повеќе ми се свиѓа другата кладбаШто си си направил себеси за да се казниш така (шала)
Мора да дефинираш и на нерешено
Ама кој и да ти прифати таков предлог лошо ќе е за двајцатаПлус фановите на Барса се во предност што играат на домашен терен. Повеќе ми се свиѓа другата кладба
Еве да потврдам и јас. Само ќе треба да им кажеме на шефовиве на форумот да го банираат тој што ќе изгуби т.е. ob1Се кладев веке со Iceboy.
Кладбата е ако победи Реал он ке нема пристап во фан клубот Барселона од Вторник 30.11.2010 до Понеделникот 01.01.2011, а ако победи Барселона ја нема да имам пристап во мојот фан клуб. Ако биде нерешено решивме да си остане се по старо.

Еве да потврдам и јас. Само ќе треба да им кажеме на шефовиве на форумот да го банираат тој што ќе изгуби т.е. ob1
Оваа кладба ми е официјална и имам уште една со Василмкд (мислам дека го погодив никот) во аватар и потпис![]()

Се кладев веке со Iceboy.
Кладбата е ако победи Реал он ке нема пристап во фан клубот Барселона од Вторник 30.11.2010 до Понеделникот 01.01.2011, а ако победи Барселона ја нема да имам пристап во мојот фан клуб. Ако биде нерешено решивме да си остане се по старо.

Не работи опцијата бан од тема ако мислевте за тоа, најдете нешо друго![]()