Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
:drk:

Трет пораз на Мурињо дома во последниве 9 години и тоа сите три со Реал Мадрид and counting...

Ако тепа Барса титулата може да се земе после следниот натпревар со Еспањол !

Не не чекајте малце.
Пак судиите се во полза на Барса или пак зашто црвен картон за Реал кога не игра против Барса? :/

Какво второ полувреме од Сосиедат, честитки.

гоче ај признај дека ти е многу тешко затоа што изгубивте и тоа со пресврт, башка тоа што не ја обезбедивте титулата :pos: И што функција имал Гвардиола коа Мурињо бил преведувач? Заменик референт за чистење на копачките? :pos:

:drk:

Трет пораз на Мурињо дома во последниве 9 години и тоа сите три со Реал Мадрид and counting...

Всушност втор му е. Рекордот му е само за лигашки натпревари.
Иначе има пораз од Чарлтон во ФА (или Карлинг ...како и да е.) куп, и од Барселона во ЛШ на Стемфорд Бриџ...
Сепак 9 години без пораз во лига, и потоа доаѓа во Мадрид.... The rest is history. :)

гоче ај признај дека ти е многу тешко затоа што изгубивте и тоа со пресврт, башка тоа што не ја обезбедивте титулата :pos: И што функција имал Гвардиола коа Мурињо бил преведувач? Заменик референт за чистење на копачките? :pos:
da mnogu mi e tesko,nema da mozam da zaspijam vecer :)
inaku ako ne si znael titulata e obezbedena po tie 1 1 koga vie mnogu se raduvavte :pusk:

Останува уште малку до крајот..Се поблиску сме до титулата ама има сепак уште да се игра.

--- надополнето ---

и Реал денес повторно, сосема заслужено си доби црвен картон.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom