Џони Вајсмилер
Don't share my food
Иначе среќа што си отиде од Интер може ќе му се нафрлеше на Пандев.![]()
Ти па како татко на пандев да му си:tv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, али затоа на Роналдо совшено му се погоди клубот, тука е gaylord-от Гути. Ако се точни шпекулациите и ова лето Гути го напушти Реал, на Роналдо нагло ќе му падни формата :/Не знам дали е али како баш таму се заглеа не знам.
Иначе Ибрахимович и рекол на некоја новинарка-Дојди ти и сестра ти кај мене па види дали сум геј.
Негде го прочитав само не знам колку е точно.
Да, али затоа на Роналдо совшено му се погоди клубот, тука е gaylord-от Гути. Ако се точни шпекулациите и ова лето Гути го напушти Реал, на Роналдо нагло ќе му падни формата :/
Може Реал Пике ќе го зема.Ништо не се знае.Може да се фрлат големи пари само за доброто на Роналдо.![]()
Да, али затоа на Роналдо совшено му се погоди клубот, тука е gaylord-от Гути. Ако се точни шпекулациите и ова лето Гути го напушти Реал, на Роналдо нагло ќе му падни формата :/
Не, Пиќе е јак затоа што го има Ибра во тимот :tard_smile:Значи Ибра е толку јак сезонава, затоа што го има Пике во тимот ?![]()
Не, Пиќе е јак затоа што го има Ибра во тимот :tard_smile:
Дај да ви го купиме Ибрахимович како замена за Гути.![]()
Дај да ви го купиме Ибрахимович како замена за Гути.![]()
Не, најдобро е сите четворица да играат во еден тим, па страшни работи да се случуваат во соблекувалните![]()
Поо, не само во соблекувалните, ами и на терен чуда ќе се дешаваат..![]()
Nemoj da te slusne Ibra doma ke dojde da ti dokaze deka ne e peder...Значи Ибра е толку јак сезонава, затоа што го има Пике во тимот ?![]()