Primera División 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Primera División во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    297
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште не ми е јасно како за 5 минути додека се спремав за в град од 3:0 - 3:2 дојде резултат ама добро :) И Кркич последниот што промаши да се убие :nesum:

Ајде честито нека е :pipi:

Реал .... зеро титули, жалам. Бедна сезона, катастрофа во Куп од третолигаш чинам, 1/8 финале пораз од пародичен клуб ко Лион, во Ла Лига втори.

У пм, у право бевте на стартот од сезоната кога Перез го нарекувавте '' ураган '', остави пустош у Мадрид поткрепен со штета од стотици милиони евра фрлени пред сезона. :)

Честитки за сите навивачи на Барселона :smir:

И не јадите бурек за Реал, тим за една сезона не се прае. Со 7-8 нови првотимци имавме одлична сезона. Се надевам дека ќе се уигра подобро тимот и догодина ќе бидеме уште подобри. Поздрав!

Реал .... зеро титули, жалам. Бедна сезона, катастрофа во Куп од третолигаш чинам, 1/8 финале пораз од пародичен клуб ко Лион, во Ла Лига втори.

У пм, у право бевте на стартот од сезоната кога Перез го нарекувавте '' ураган '', остави пустош у Мадрид поткрепен со штета од стотици милиони евра фрлени пред сезона. :)

Четвртолигаш !

Еј па ставил дечково пехар 100% титула:pos2: и што сеа? да ти купам еден вибратор или да ти се изнасема у фаца:pos2:

ama se posigurno e deka puyol ke go digne peharot
a vie kutrite so kurot vo gaz :baeh::baeh:

Добро бе немој да бидеш сељак...покажо малце култура да може да се дискутира ц ц ц.:kesa:

Абе и вие станавте ко Интер што викаат...дупете ги другите додека можете зошто коа ќе паднеме ние они ќе ен дупат нас:pos2::pos2::pos2:
Don't move my shit bitch:pipi:

so vikat naredna sezona ke bideme podobri,a ne sfakat deka kolku i da se dobri,nie uste podobri stanueme:tv:

Madrigani=Naredna sezona zdravje

Уште колку кола има да крај и со кого играат Барса и Реал до крај?

Нема гајле Мадрид за пари, а нема ни за играчи богами. За наредна сезона муабетов.
Има за тренер, Пелегрини ко муљач ми е, ама шо знам јас, тие си знаат. Ваљда.... :toe:

По се изгледа Барас ќе ја одбрани титулата.

:vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom