Primera División 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Primera División во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    297
Статус
Затворена за нови мислења.
molci tamu be ibrik eden
cela godina ve nema so tie milionite i sega go pomirisavte prvoto mesto i odma ni go jadite

molci tamu be ibrik eden
cela godina ve nema so tie milionite i sega go pomirisavte prvoto mesto i odma ni go jadite

Вие ни го јадевте цела сезона, мора малце и ние да ви го појадиме. :back:

Овие Барса греота се ејј.. два пати бркаа резултат против Алмерија и тоа првиот гол.. тоа ако беше фаул ја сум индијанец..

Овие Барса греота се ејј.. два пати бркаа резултат против Алмерија и тоа првиот гол.. тоа ако беше фаул ја сум индијанец..

Па можеби и имаш некој корени:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Абе јес да слабо играте али не верувам последни да завршите... :tv:

Последни завршуваме во лига на шампиони...во Ла лига, здравје ќе видиме, не е објавен распоредот се уште :smir:

Вие ни го јадевте цела сезона, мора малце и ние да ви го појадиме. :back:

Десертот ќе ви го сервираме на Бернабе. Присуство задолжително! :pipi:

пс. Ме плаши формата на Гути :tv:

:drk::drk::drk::drk::drk:Пет пати денеска го издркале Мадриѓаниве на Ван дер Варт и на Алмериа:drk::drk::drk::drk::drk:

Имаш искуство се гледа...дркаш на ушлето Алвес а свршуеш на носот на Ибрахимовиќ.
Ушлето центрира,нослето забива.BARÇA

Алвес не е повеќе ушле. :pipi:

Ај кога веќе ставате клипови од голови на Барса и јас да ставам еден добар на Пујол:
Свака му част :tv:

Оваа година ќе морате да се задоволите со второто место зошто првото е зафатено од Реал Мадрид повеќе среќа наредната сезона:)

Ај кога веќе ставате клипови од голови на Барса и јас да ставам еден добар на Пујол:
Свака му част :tv:

Оваа година ќе морате да се задоволите со второто место зошто првото е зафатено од Реал Мадрид повеќе среќа наредната сезона:)

:back::tv:

Имаш искуство се гледа...дркаш на ушлето Алвес а свршуеш на носот на Ибрахимовиќ.
фала богу дека на нив ќе дрка кога они 2ца ги победија сами 300милиони вредните играчи на Задрид :vozbud: а ти за разлика од него дркаш на Педери, Гути,Гејналдо и остала багра

bb[noone];3375298 напиша:
фала богу дека на нив ќе дрка кога они 2ца ги победија сами 300милиони вредните играчи на Задрид :vozbud: а ти за разлика од него дркаш на Педери, Гути,Гејналдо и остала багра
Знаеш, мастурбирање на педер и на машко нема некоја голема разлика. Али ти си знаеш :tv:

И џабе слики, клипови, фрлете око на табелата само. :)

пс:
tissues.jpg

Ќе ви служат, дали за солзи или за нешто друго оставам на вас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom