Primera División 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Primera División во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    297
Статус
Затворена за нови мислења.
Ало, потрошивте 300 миљони и го имате најдобриот старт во последниве 15-16 години (ми се чини дека беше), грев е да не бидете први.

И Челси И сити потрошија приближно колку Реал, не е се до играчите и парите. Многу работи се битни во мозаикот наречен успех

Како сакате да не се радуваме, вие бевте уверени дека ќе ја задржете таа лидерска позиција, дури и имаше некој кој се надеваа дека Барселона ќе нема пораз оваа сезона. Реал е моментално во многу подобра ситуација, во наредните 5 кола може се да се одлучи, Барса ја дочекува Валенсија, гостува кај Мајорка која нема пораз оваа сезона на домашен терен, гостува на Бернабе (знам дека некој ќе се јави сега, и ќе ги спомне 2-6 :)). Реал од друга страна пак едино тешко гостување им е кај комшии у Гетафе, ма да со ваква игра како во последните натпревари уверен сум дека и таму ќе тепате. Како и да е, ќе биде многу интересно Ел Класикото кое ни претстои..

Takva e taktikata na Pep,dozvoluva da mu se priblizat a moze da go fatat samo za k.r:tv:

И Челси И сити потрошија приближно колку Реал, не е се до играчите и парите. Многу работи се битни во мозаикот наречен успех
za siti moze da se kaze deka potrosija mnogu pari letovo ama za celzi ne sum bas siguren

za siti moze da se kaze deka potrosija mnogu pari letovo ama za celzi ne sum bas siguren

140 милиони фунти дадоа во 2003, кога Абрамович го превзеде тимот. А тогаш и не се даваа толку големи пари за фудбалери, пример Роналдо беше донесен во Реал за 39 милиони евра, а тој трансфер да е сега би чинел многу повеќе.

140 милиони фунти дадоа во 2003, кога Абрамович го превзеде тимот. А тогаш и не се даваа толку големи пари за фудбалери, пример Роналдо беше донесен во Реал за 39 милиони евра, а тој трансфер да е сега би чинел многу повеќе.
Се знае кој е крив за тоа,што играчите сега вредат по 50+мил.

Шо не интересвит тоа нас, ние си имаме и ни се може...вие чукајте глава :baeh:
Како ние да немаме и неможеме?

Само на нас не ни треба.

Можете и вие..само што немате мозок за такви работи...носљанот 80 мил евра...хаха за што ?? за црвени да добива..и да го имитира Бербатов... хаха..

Ало, потрошивте 300 миљони и го имате најдобриот старт во последниве 15-16 години (ми се чини дека беше), грев е да не бидете први.
Alelua to that:pipi:
Значи на крај ќе пукне брука у селу:)
Шо не интересвит тоа нас, ние си имаме и ни се може...вие чукајте глава :baeh:
:tapp::tapp::tapp::back:

Ќе ви притреба наскоро. :tv:
Биди поконкретен ако сакаш:)

Добро е за Примера што дојдоа играчи како Кака, Роналдо, Ибра, Бензема.....ќе ја подигнат лигата за едно скалило погоре, би требало да биде доста поинтересно од предходната сезона, ( јес да лани мене ми беше многу интересно:):)),(2-6), и со еден конкурентен Реал, да ја гледаме највозбудливата сезона во Примера.

Играчиве мислам не направија толку добро за Примера како што викаш, затоа што ако сакаат да ја подигнат лигата за едно,две скалила, прво треба другите тимови да се засилат и да бидат конкуренти на Барса и Реал а и со тоа повеке ке биде гледана примера. Вака што....? Секоја година иста приказна - шампиони или Реал или Барса. :smir:

Биди поконкретен ако сакаш:)

Ќе останете без титула годинава:baeh:, па ќе барате замена за Анри, Туре, Пујол.... ќе си фрлите баеѓи милиончиња, нема Педро да ве спаси. :smir:

Играчиве мислам не направија толку добро за Примера како што викаш, затоа што ако сакаат да ја подигнат лигата за едно,две скалила, прво треба другите тимови да се засилат и да бидат конкуренти на Барса и Реал а и со тоа повеке ке биде гледана примера. Вака што....? Секоја година иста приказна - шампиони или Реал или Барса. :smir:
А вашава лига пука интересност.....тоа чудо некое едвај да чека да почне следсната утакмица.....Четири години по ред Интер зема титула:):tapp::nesvest:
Ќе останете без титула годинава:baeh:, па ќе барате замена за Анри, Туре, Пујол.... ќе си фрлите баеѓи милиончиња, нема Педро да ве спаси. :smir:
Ај ај не ти реплицирам оти ме мрзи да се расправам така да ШШШШШИБАЈ. Ќе правиме муабет на 12ти април:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom