не е точно ова.Де бре ванчо
Martin Ødegaard will earn £80,000 per week at Real Madrid according to reports.
знам дека 20м му е клаузулата и прочитав дека Арсенал ќе ја исплати, сега гледам пишуваат дека Арсенал не сака да плати толкава сума и можно е Кембел да се вклучи во договорот. Тоа 6м + бонуси не видов, веројатно на островот така пишуваат, а не верувам дека е точно инфото.@Atso Клаузулата му е 20м. Арсенал нуди 6м + бонуси,што би достигнало околу 10тина милиони. 20 милиони Паулиста,30 Хумелс,доџите јебете ме.
Халиловиќ тетоважи од Реал бришеше, овој твитови.Ги избришал детето овие постирања:
ко што ги пратев лани ливерпул, бар за пенали и слободни топ си беше![]()
момче младо да не те мучи нешто во животот, ако ти треба помош искажи се ќе ти помогнеме, не чувај у себе, си има последици тоа
Не сум за Реал јас не реков за то, и препродажбата му се исплаќа, осигурана иднина имат оти или ќе влезат во прва постава или ќе ги продат за големи пари и на финансиски план ќе добијат повеќеШто осигурал бе, ташаци осигурал. Исто како Челзи, ќе ги купуваат за препродажба. Кај ќе форсираат они млади деца во тимови што се борат за секој трофеј и кај секоја грешка е на максимална медиумска пажња. Не си правете бајрам со паметот, а онај Одегард што се форсираше самиот себе ќе испадне најголемиот копук и фејл на сите времиња. Bookmark this.