Primera División 2014/15

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.228
Поени од реакции
7.318
Messi napokon progovorio o situaciji u Klubu, iskreno i pomalo ljutito: "Sve je laž, nikada nisam upitao Barçu da odem niti sam to planirao. Sve su izrežirali, od mog odnosa sa Luchom, pa do 'transfera' u Chelsea i Cityja..."

"Ljut sam, napravili su da izgleda kao da ja posjedujem ovaj klub, a ja sam samo jedan igrač koji radi svoj posao."

"Ove laži veoma bole, posebno što dolaze od medija iz Barcelone, a ne iz Madrida, jer sam navikao da često budemo napadnuti s njihove strane."

"Ili Neuer ili Cristiano, ko god da osvoji Zlatnu loptu to će biti veoma zasluženo."

Член од
23 август 2010
Мислења
39.999
Поени од реакции
116.747
Набројуваш играчи за какви Интер може само да сонува?
Интер не сонува за кретени во екипа. (на првите тројца мислам)
Иначе 2010 истиве играчи сем Алба патеа од Интер и пуштавте прскалки на кампот, само ај нека ти биде. :D

Атлетико прегрубо изигра, бар од тоа што го видов во првото полувреме, онака убеден бев дека ќе летне некој црвен до крај али ме демантирал судијата. :D
Манџо ми беше прв кандидат за тоа...

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.228
Поени од реакции
7.318
Ццц, мршојадци ова нераѕуриве. Она Лампард што го вика за Тотенхем дека прават ДВД ако те тепаат, овие блурејки вадат и секоја вечер пред спиење го гледаат.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ццц, мршојадци ова нераѕуриве. Она Лампард што го вика за Тотенхем дека прават ДВД ако те тепаат, овие блурејки вадат и секоја вечер пред спиење го гледаат.
Не сме мршојадци туку ти си имаш некаков проблем очигледно,во дискусијата ти прв го спомна Интер и почна да вреѓаш како ние сме биле вакви такви онакви,а претходно никој не ја навреди Барселона како клуб туку Џонтра се заебаваше со играчите на Барселона што не значи дека сите имаме такво мислење..и од нас нормално дојде реакција бидејќи беспотребно го вреѓате Интер на сметка на мислење на еден поединец....

O

ob1

Гостин
Следна анкета: Што е Меси?
а) играч
б) тренер
в) претседател на клубот
г) нешто друго

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Барселона заслужено си тепа и ги растурија од тоа што видов јас, кој како сака нека си збори но Меси е бог која контрола на топка има неверувам дека некој друг играч го има тоа, но мене поедини играчи а тоа се 80% од играчите на Барселона ми се гадни со тоа плачипичкарско понашање (Алба, Алвеш, Бускетс, Пике...) кои што при секој најмал контакт му се лепат на судијата за фаул и се жуљават ко мали деца, посебно ми беше мизерен моментот кога во скок дуел Ракитиќ со незнам кој се сруши во 16 метри и овие одма нарипаа и тражеа пенал, незнам што е работа така ли ги учат или едноставно таква генерација им се погодила, но што се мизерија се мизерија.

P

pepito*

Гостин
^
Тоа беше заради безвезниот пенал што им го досуди на Атлетико, инает беше повеќе отколку дека навистина очекуваа пенал.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
^
Тоа беше заради безвезниот пенал што им го досуди на Атлетико, инает беше повеќе отколку дека навистина очекуваа пенал.
абе не ме заебавај, при секоја ситуација тоа се дешава нема везе дали е Атлетико, Реал, Челси, Манчестер...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom