Primera División 2012/13

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Дигнавте прашина затоа што е суден пенал на пријателски натпревар. Или подобро да се изразам, изглумен пенал. И шо сеа?

Ц...барса е опсесија на судиите...Кој се секогаш спремни да и помогнат па макар и на пријателска...И мило ми е што си горд на таква глума и одлуки.... :)
А јас пак сум сигурен дека се би дал барем една година да го гледаш Милан како станува опсесија на судиите:icon_lol:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Уф ќе биде жустра темава годинава.......

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Дигнавте прашина затоа што е суден пенал на пријателски натпревар. Или подобро да се изразам, изглумен пенал. И шо сеа?

А јас пак сум сигурен дека се би дал барем една година да го гледаш Милан како станува опсесија на судиите:icon_lol:
Срамота е ...на што личи тоа....Чим е само пријателски натпревар што има везе колку е резултатот...зашо да се глуми ...и тоа апла без никаков контакт што се гледа и од авион..... Иначе Милан никад неможе да стане опсесија на судиите пошо барса ги има купено со договор до 2016 со опција за продужување... :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Срамота е ...на што личи тоа....Чим е само пријателски натпревар што има везе колку е резултатот...зашо да се глуми ...и тоа апла без никаков контакт што се гледа и од авион..... Иначе Милан никад неможе да стане опсесија на судиите пошо барса ги има купено со договор до 2016 со опција за продужување... :)
2019 година, го продолжија пред 2-3 дена. Биди подобро информиран, слабо некако :)
И супер годинава и Миланезиве ќе ги гледаме почесто на темава. Челзи, Милан, поголем дел од Јунајтед фанови, ауууу дефинитивно екстра забавно ќе биде.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Иди прашај го Алексис ако толку те интересира:tapp: ... овде никој од фановите нема да ти одговори.

Инаку муабетот беше кога би можел... али еве сега ти ми појасни дека договорот бил уште минимум 4 години. Јебига, better luck next time.
--- надополнето: 5 август 2012 во 16:09 ---
2019 година, го продолжија пред 2-3 дена. Биди подобро информиран, слабо некако :)
И супер годинава и Миланезиве ќе ги гледаме почесто на темава. Челзи, Милан, поголем дел од Јунајтед фанови, ауууу дефинитивно екстра забавно ќе биде.
Значи најмногу ни одговара да се паднеме со Сити зошто немаат фанови на форумот:D

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Неможеш тоа да го одучиш. Тоа му е вродено на човекот. Мислиш у таа стотинка мисли тој дали е пријателска или финале Лш ? Нема везе, мене ова не ме изненадува.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Не му се нервирај па ти, од стресови доаѓаат сите болести, денес судат за БАРСА пенал ти стрес нареден пак ке судат пак ти стрес ке оболеш дечак, чувај нерви за твој милан зш оваа година ке ти требаат.
Има се може се купија и судии, кој ви е крив вам што немате пара ни за играчи:), собирајте пари после 2019 можи ке купете и вие нешто, до тогаш кукај тука, ако не те мрзи.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Не му се нервирај па ти, од стресови доаѓаат сите болести, денес судат за БАРСА пенал ти стрес нареден пак ке судат пак ти стрес ке оболеш дечак, чувај нерви за твој милан зш оваа година ке ти требаат.
Има се може се купија и судии, кој ви е крив вам што немате пара ни за играчи:), собирајте пари после 2019 можи ке купете и вие нешто, до тогаш кукај тука, ако не те мрзи.
:facepalm:оф греота....

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Неможеш тоа да го одучиш. Тоа му е вродено на човекот. Мислиш у таа стотинка мисли тој дали е пријателска или финале Лш ? Нема везе, мене ова не ме изненадува.
Ете тоа. Затоа Санчез никаде не спомнуваат дека ќе си оди, ги има совладано актерските способности, за разлика од Афелај на кој некако не му оди тоа.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ете тоа. Затоа Санчез никаде не спомнуваат дека ќе си оди, ги има совладано актерските способности, за разлика од Афелај на кој некако не му оди тоа.
Е тоа ти е, неможе секого во све да го бива.На пример неможе секој да биде трет голман на Барса, може само Бускетс.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933

Кога ги гледам ми се сере, почиња да капира и да се дере.
Со тој дрес немаш право да се дереш, к*рво не се дери магла :pos:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
:pos:

Превише се замарате со глупости. Chill out малце.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Сигурно дресот е виновен што судијата досуди пенал во финалето против ПСЖ... :ROFLMAO:

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Актерскиот тим многу рано почна со драмите... или заскитало детено :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop