Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
F

fantomX

Гостин
Веќе кај 5 коло од што на секоја утакмица ќе има тепачки и црвени од што ќе има суспензии ќе играат со Б тимовите.
Не им менува многу, секако имаат по три професинални погони и едните и другите.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.687
Поени од реакции
22.802
На собирот на Дел Нидо, дошле 11 екипи, со се неговата Севиља се 12.
Атлетико Мадрид, Валенсија, Атлетик Билбао, Виљареал, Малага, Бетис, Гранада, Расинг, еспањол, Сарагоса и Осасуна дошле на собиранката.
Од поканетите, не дошле Спортинг Хихон, Сосиедад, Мајорка, Леванте, Хетафе и Рајо.
Знаете кои 2 не се поканети.

--- надополнето: Sep 8, 2011 1:37 PM ---

G

_Ghost_

Гостин
Камо картон за Бускетс? Јас колку што знам намерна игра со рака за спречување на чист гол се санкционира со црвен.
Не сум хејтер само ова стварно е неправедно.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.613
Поени од реакции
14.469
Камо картон за Бускетс? Јас колку што знам намерна игра со рака за спречување на чист гол се санкционира со црвен.
Не сум хејтер само ова стварно е неправедно.
Ништо ново кога е во прашање Барса.

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.687
Поени од реакции
22.802
А, некој очекуваше да му дадат картон на Бускетс? Ова да беше Реал, сега играчот на бесилка ќе беше.
Porque?

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.687
Поени од реакции
22.802
И прекршокот што го направи Бускетс е ист како оној што Пепе го направи лани. Дупли црвен требаше да има за Бускетс. VILLARATO
--- надополнето: Sep 10, 2011 5:49 PM ---
А оти да не му даде? Кој сака играч и тим нека е, онаква ситуација според фудбалските правила чист црвен е.
Оти Мурињо не ни е тренер. Да не го исфрлеа како куче во 2008ма и да го земеа Барселона за тренер, сега ова ќе беше црвен, 2 пенала, 12 меча суспензија и минус 15 бода. Оти цел свет е против Мурињо.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.118
Поени од реакции
46.066
А оти да не му даде? Кој сака играч и тим нека е, онаква ситуација според фудбалските правила чист црвен е.
Не го гледав мечот, ако тука бил санкциониран пенал а играчот спасува гол со рака по автоматизам црвен се добива, директен.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Толку збореа Роналдо онаков Роналдо таков.
Епа еве и Мески падна на тоа ниво да глуми идиотски.Барем да знаеше.Од утре после тренинзи да остане заедно со Виља па да го внесе повеќе во светот на актерството.

G

_Ghost_

Гостин
Не го гледав мечот, ако тука бил санкциониран пенал а играчот спасува гол со рака по автоматизам црвен се добива, директен.
Не, пошто по одбиената од тоа, со глава дадоа гол другиве.

@Че, не ме интересираат саркастичните одговори, не сум воопшто за Реал, а ни против Барселона, само кажувам каква е реалноста.

Kajgana Shop

На врв Bottom