Малце да не се 10? Боље нека ги исфрлат од лига
И сеа што се праеш...да не кажем, со сила?
Не ми е за Барса, ако мислеше на тоа. Ме заболе кој бил. Срамота е, се игра куп на ШПАНИЈА а навивачите на двата тима ја исвиркуваат химната, и тоа не прв пат. Чим управата на еден клуб неможе да им каже да не ја исвиркуваат, они треба да си ги сносат последиците.
Еве да те прашам тебе, се нервираш ти кога албанциве ти ја свират Македонската химна?
Demek tie sakaat da ziveat vo Spanija a ne vo Baskija i Katalonija. Bitch please...Katalonija e najrazvien region vo celata zemja - kulturoloski, ekonomski i vo sekoj drug pogled. Da ne se seljanite od Kastilja sto odat da rabotat i ziveat tamu i da ostanea samo Kataloncite vo Katalonija, 99.9% bi glasale za otcepuvanje. Jas mislam na site fasisticki ekipi treba da im se zabrani igranje vo ligata poradi site zulumi napraveni od gragjanskata vojna do denesen den.
Па нека ја напуштат Примера бе, мислиш некого ќе го заболи ку*от ако они не играат у Примера? Нека си основаат некоја нивна Х лига и чао пријатно. Не сакам да мешам политика, ама факт е дека Каталонија и Баскија никад нема да се одделат од Шпанија.
Работата е што мислите дека све се врти околу вас (Барса), па демек они не сакаат да играат у Примера ама ги молат секојдневно. Какви глупости...