Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Па добро, лесно е да се суди сега. Сигурен сум дека никој не планираше негова повреда на година дена, плус испаѓање во втора лига.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.732
Поени од реакции
22.892
Националната шпанска телевизија TVE, направи цензура на исвиркувањата на шпанската химна. Иако свирежите беа посилни од оние во 2009та, овојпат не се слушнаа најдобро.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Непочитуење на земјата у која што живиш, и тоа ова не е прв пат.
Ја на старт на сезона би им одзел и на едниве и на другиве по 10 бода, па ако сакаа цел живот нека ја свират химната.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.865
Поени од реакции
10.358
Demek tie sakaat da ziveat vo Spanija a ne vo Baskija i Katalonija. Bitch please...Katalonija e najrazvien region vo celata zemja - kulturoloski, ekonomski i vo sekoj drug pogled. Da ne se seljanite od Kastilja sto odat da rabotat i ziveat tamu i da ostanea samo Kataloncite vo Katalonija, 99.9% bi glasale za otcepuvanje. Jas mislam na site fasisticki ekipi treba da im se zabrani igranje vo ligata poradi site zulumi napraveni od gragjanskata vojna do denesen den.

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Непочитуење на земјата у која што живиш, и тоа ова не е прв пат.
Ја на старт на сезона би им одзел и на едниве и на другиве по 10 бода, па ако сакаа цел живот нека ја свират химната.
Малце да не се 10? Боље нека ги исфрлат од лига:rolleyes:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Малце да не се 10? Боље нека ги исфрлат од лига:rolleyes:
И сеа што се праеш...да не кажем, со сила?
Не ми е за Барса, ако мислеше на тоа. Ме заболе кој бил. Срамота е, се игра куп на ШПАНИЈА а навивачите на двата тима ја исвиркуваат химната, и тоа не прв пат. Чим управата на еден клуб неможе да им каже да не ја исвиркуваат, они треба да си ги сносат последиците.

Еве да те прашам тебе, се нервираш ти кога албанциве ти ја свират Македонската химна?
Demek tie sakaat da ziveat vo Spanija a ne vo Baskija i Katalonija. Bitch please...Katalonija e najrazvien region vo celata zemja - kulturoloski, ekonomski i vo sekoj drug pogled. Da ne se seljanite od Kastilja sto odat da rabotat i ziveat tamu i da ostanea samo Kataloncite vo Katalonija, 99.9% bi glasale za otcepuvanje. Jas mislam na site fasisticki ekipi treba da im se zabrani igranje vo ligata poradi site zulumi napraveni od gragjanskata vojna do denesen den.
Па нека ја напуштат Примера бе, мислиш некого ќе го заболи ку*от ако они не играат у Примера? Нека си основаат некоја нивна Х лига и чао пријатно. Не сакам да мешам политика, ама факт е дека Каталонија и Баскија никад нема да се одделат од Шпанија.

Работата е што мислите дека све се врти околу вас (Барса), па демек они не сакаат да играат у Примера ама ги молат секојдневно. Какви глупости...

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Гледам, им земаа 10 бода на албанските тимови, затоа што нивните навивачи ја свиреле нашата химна.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Гледам, им земаа 10 бода на албанските тимови, затоа што нивните навивачи ја свиреле нашата химна.
Остај кај нас други се работите..ако му одземат 10 бода на планинарите веднаш ќе почнат медиумите да го критикуваат Хари и груевски,ќе почнат Разбуди се,Косово,Тачи,Обединетите нации да се жалат сите дека немаат рамноправни права...ќе дојдат радикалниите исламисти пак да убиваат..Македонија за правна држава ја рачунате??..Шпанија е друго тие имаат моќ и кај нив нема лабаво..и ако направат такво нешто со бодовите ќе видиш дали ќе свират пак навивачите..како Росел ќе ги моли јавно да не свират итн...има логика тезата на тетекс фан

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Мислев дека си попаметен (со извинење). Крај на муабетот.
Дечко не знам што не ти е јасно.

Ја свират Албанците нашата химна? Ја свират.
Ја свират Каталонците и Баскијците шпанската химна? Ја свират.

Зошто мислиш дека треба да добијат казна едните и другите?
Дади ми еден пример, кога некој бил казнет заради свирење на химната.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Дечко не знам што не ти е јасно.

Ја свират Албанците нашата химна? Ја свират.
Ја свират Каталонците и Баскијците шпанската химна? Ја свират.

Зошто мислиш дека треба да добијат казна едните и другите?
Дади ми еден пример, кога некој бил казнет заради свирење на химната.
Ако тебе ти е нормално, граѓаните на една држава да ја свират сопствената химна, тогаш мене не ми е нормално. А како што читам, на цел свет не им е нормално да биде исвиркувана химната.
Исвиркување на химна претставува омаловажување на таа држава. Срамно е туѓа химна да исвиркуваш, а камо ли својата.
Ако ти мислиш дека све ова е нормално, океј.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Значи се бориш за нешто кое го исвиркуваш ? Се бориш за кралскиот куп на Шпанија, а ти исвиркуваш ? И тоа нема логика. Поубао излези и не играј.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Епа јеботе тоа е проблемот у мешањето на политиката у спортот.......

Kajgana Shop

На врв Bottom