Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Гитла бе таму, ебате најдобриот играч што му местат голови и пенали во веќе решена ситуација.

Не стварно, нејќам сеа тензии да ширам, али воопшто не му го сметам за „достигнување“ ова.

<3

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Па никој не го ни интересира, дали ти или некој друг го смета ова за достигнување.
70+ гола ако не е достигнување, тогаш не знам.
Пред 5 години 30/40 гола во сезона беа wow, сега ништо. Џабе што Ван Перси дава 40 гола, кога е во сенка на Меси и Роналдо. Ебати ненормалните, нема да ме чуди догодина да дадат уште повеќе гола.

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Гитла бе таму, ебате најдобриот играч што му местат голови и пенали во веќе решена ситуација.

Не стварно, нејќам сеа тензии да ширам, али воопшто не му го сметам за „достигнување“ ова.

<3
Со Пеле да не сте род?

Иначе која местенка Реал, 1 во 2, ц ц ц;)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Па никој не го ни интересира, дали ти или некој друг го смета ова за достигнување.
70+ гола ако не е достигнување, тогаш не знам.
Пред 5 години 30/40 гола во сезона беа wow, сега ништо. Џабе што Ван Перси дава 40 гола, кога е во сенка на Меси и Роналдо. Ебати ненормалните, нема да ме чуди догодина да дадат уште повеќе гола.
пеер малце сум изнервиран сеа со твитањево, кога видов и Меси 2 гола од пенал бапнал, кај сеа на крај на сезона се од пенали, кај беше ко Роналдо цела сезона по еден пенал на две утакмици !? :icon_lol:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Лани Каталонциве викаа му местат голови на Роналдо за Пичичи, оваа година Мадриѓаниве викаат му местат голови на Меси за Пичичи... како Шпански сапуници сте, се менуваат актерите, приказните остануваат исти. :pos:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Ма супер си е бе, што реков лошо.. Само не знам во што е скромноста на Пеналси, ќе заплачеше што не даде и 5ти гол.
А Пеналдо има шанса против Мајорка да биде првиот што им дал гол на сите екипи во првенството, што по мене е побитно отколку да напуниш екипа ко Еспањол, Осасуна, (Баер)...

Море само ти знаеш да кажеш вакви бисери....:facepalm:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Се гледа дека Меси е себичен и не му е гајле за Барселона, си гледа само за него титули да си има.

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
пеер малце сум изнервиран сеа со твитањево, кога видов и Меси 2 гола од пенал бапнал, кај сеа на крај на сезона се од пенали, кај беше ко Роналдо цела сезона по еден пенал на две утакмици !? :icon_lol:
Не судеа судиите :icon_lol:

Знам дека има неколку промашено.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Kakvi rekordi ima Messi,Ronaldo moze samo da sonuva.Ne pisam za rekordite u liga,pisuvam za rekordite vo Liga na Sampioni (3 pati top strelec po red i 4ti pat ke bide kako sto stojat rabotite) i rekordi so zlatnite topki:P.....
Ajt gitla...

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Шпанскава лига стана смешки....првите два тима едвај губат утакмици,постигнуваат по 100+ голови....примаат ~25-28, на третиот бегаат 30+ бодови. Првите 2 стрелца имаат 45 и 50 гола што е повеќе од вкупниот број на голови на пола тимови од лигата....

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Kakvi rekordi ima Messi,Ronaldo moze samo da sonuva.Ne pisam za rekordite u liga,pisuvam za rekordite vo Liga na Sampioni (3 pati top strelec po red i 4ti pat ke bide kako sto stojat rabotite) i rekordi so zlatnite topki:P.....
Ajt gitla...
Ма ако сака и 3 и 5 и 10 пати... не златна топка, у гз да му го начукаат толку пати, на крајот пак Реал и Роналдо се шампиони на Шпанија.:sick:

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Член од
2 јули 2009
Мислења
340
Поени од реакции
395
За оние кои сакаат да заборават или се прават дека заборавиле...ве потсетувам ... РЕАЛ МАДРИД Е ШАМПИОН :)))

Дека Меси е играчиште, признавам. Ама далеку е од она што го прават фановите на Барса. Се виде(или па не:pos:) Меси на натпреварите против Челзи и на Ел Класикото кога се решаваа титулите. Џабе се сега 10те гола од пенал кога титулата е веќе решена. Ама ако ви се утеха, нека се, мило ми е;)

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Демек само фановите на Барса го прават.
За Реал навивате, јасно ми е дека 90% од вас мислат дека е Роналдо најдобар играч. Секој си гледа во свој двор, deal with it.

Kajgana Shop

На врв Bottom