I
IBIZA SOUND
Гостин
abe ziva se jade kristina 

Со Пеле да не сте род?Гитла бе таму, ебате најдобриот играч што му местат голови и пенали во веќе решена ситуација.
Не стварно, нејќам сеа тензии да ширам, али воопшто не му го сметам за „достигнување“ ова.
<3
пеер малце сум изнервиран сеа со твитањево, кога видов и Меси 2 гола од пенал бапнал, кај сеа на крај на сезона се од пенали, кај беше ко Роналдо цела сезона по еден пенал на две утакмици !?Па никој не го ни интересира, дали ти или некој друг го смета ова за достигнување.
70+ гола ако не е достигнување, тогаш не знам.
Пред 5 години 30/40 гола во сезона беа wow, сега ништо. Џабе што Ван Перси дава 40 гола, кога е во сенка на Меси и Роналдо. Ебати ненормалните, нема да ме чуди догодина да дадат уште повеќе гола.
Ма супер си е бе, што реков лошо.. Само не знам во што е скромноста на Пеналси, ќе заплачеше што не даде и 5ти гол.
А Пеналдо има шанса против Мајорка да биде првиот што им дал гол на сите екипи во првенството, што по мене е побитно отколку да напуниш екипа ко Еспањол, Осасуна, (Баер)...
Не судеа судиитепеер малце сум изнервиран сеа со твитањево, кога видов и Меси 2 гола од пенал бапнал, кај сеа на крај на сезона се од пенали, кај беше ко Роналдо цела сезона по еден пенал на две утакмици !?![]()
Ма ако сака и 3 и 5 и 10 пати... не златна топка, у гз да му го начукаат толку пати, на крајот пак Реал и Роналдо се шампиони на Шпанија.Kakvi rekordi ima Messi,Ronaldo moze samo da sonuva.Ne pisam za rekordite u liga,pisuvam za rekordite vo Liga na Sampioni (3 pati top strelec po red i 4ti pat ke bide kako sto stojat rabotite) i rekordi so zlatnite topki.....
Ajt gitla...