Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Гитла бе таму, ебате најдобриот играч што му местат голови и пенали во веќе решена ситуација.

Не стварно, нејќам сеа тензии да ширам, али воопшто не му го сметам за „достигнување“ ова.

<3

Па никој не го ни интересира, дали ти или некој друг го смета ова за достигнување.
70+ гола ако не е достигнување, тогаш не знам.
Пред 5 години 30/40 гола во сезона беа wow, сега ништо. Џабе што Ван Перси дава 40 гола, кога е во сенка на Меси и Роналдо. Ебати ненормалните, нема да ме чуди догодина да дадат уште повеќе гола.

Гитла бе таму, ебате најдобриот играч што му местат голови и пенали во веќе решена ситуација.

Не стварно, нејќам сеа тензии да ширам, али воопшто не му го сметам за „достигнување“ ова.

<3
Со Пеле да не сте род?

Иначе која местенка Реал, 1 во 2, ц ц ц;)

Па никој не го ни интересира, дали ти или некој друг го смета ова за достигнување.
70+ гола ако не е достигнување, тогаш не знам.
Пред 5 години 30/40 гола во сезона беа wow, сега ништо. Џабе што Ван Перси дава 40 гола, кога е во сенка на Меси и Роналдо. Ебати ненормалните, нема да ме чуди догодина да дадат уште повеќе гола.

пеер малце сум изнервиран сеа со твитањево, кога видов и Меси 2 гола од пенал бапнал, кај сеа на крај на сезона се од пенали, кај беше ко Роналдо цела сезона по еден пенал на две утакмици !? :icon_lol:

Лани Каталонциве викаа му местат голови на Роналдо за Пичичи, оваа година Мадриѓаниве викаат му местат голови на Меси за Пичичи... како Шпански сапуници сте, се менуваат актерите, приказните остануваат исти. :pos:

Ма супер си е бе, што реков лошо.. Само не знам во што е скромноста на Пеналси, ќе заплачеше што не даде и 5ти гол.
А Пеналдо има шанса против Мајорка да биде првиот што им дал гол на сите екипи во првенството, што по мене е побитно отколку да напуниш екипа ко Еспањол, Осасуна, (Баер)...

Море само ти знаеш да кажеш вакви бисери....:facepalm:

Се гледа дека Меси е себичен и не му е гајле за Барселона, си гледа само за него титули да си има.

пеер малце сум изнервиран сеа со твитањево, кога видов и Меси 2 гола од пенал бапнал, кај сеа на крај на сезона се од пенали, кај беше ко Роналдо цела сезона по еден пенал на две утакмици !? :icon_lol:
Не судеа судиите :icon_lol:

Знам дека има неколку промашено.

Kakvi rekordi ima Messi,Ronaldo moze samo da sonuva.Ne pisam za rekordite u liga,pisuvam za rekordite vo Liga na Sampioni (3 pati top strelec po red i 4ti pat ke bide kako sto stojat rabotite) i rekordi so zlatnite topki:P.....
Ajt gitla...

Шпанскава лига стана смешки....првите два тима едвај губат утакмици,постигнуваат по 100+ голови....примаат ~25-28, на третиот бегаат 30+ бодови. Првите 2 стрелца имаат 45 и 50 гола што е повеќе од вкупниот број на голови на пола тимови од лигата....

Kakvi rekordi ima Messi,Ronaldo moze samo da sonuva.Ne pisam za rekordite u liga,pisuvam za rekordite vo Liga na Sampioni (3 pati top strelec po red i 4ti pat ke bide kako sto stojat rabotite) i rekordi so zlatnite topki:P.....
Ajt gitla...
Ма ако сака и 3 и 5 и 10 пати... не златна топка, у гз да му го начукаат толку пати, на крајот пак Реал и Роналдо се шампиони на Шпанија.:sick:

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
За оние кои сакаат да заборават или се прават дека заборавиле...ве потсетувам ... РЕАЛ МАДРИД Е ШАМПИОН :)))
yc2kQ.jpg

Дека Меси е играчиште, признавам. Ама далеку е од она што го прават фановите на Барса. Се виде(или па не:pos:) Меси на натпреварите против Челзи и на Ел Класикото кога се решаваа титулите. Џабе се сега 10те гола од пенал кога титулата е веќе решена. Ама ако ви се утеха, нека се, мило ми е;)

Демек само фановите на Барса го прават.
За Реал навивате, јасно ми е дека 90% од вас мислат дека е Роналдо најдобар играч. Секој си гледа во свој двор, deal with it.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom