Шурикен
Hard Core !
- Член од
- 8 ноември 2008
- Мислења
- 6.559
- Поени од реакции
- 4.072
Зашо таков доказ спомнуваш...Не, ни тогаш не се свири, доказ Еспањол-Барселона.
Доказ Челзи-Барселона.
Зашо таков доказ спомнуваш...Не, ни тогаш не се свири, доказ Еспањол-Барселона.
fixed.Чист фаул за леванте.
A кој вели дека тоа не беше пенал? Неможиш да се правиш слеп на очи,факт е дека беше тоа пенал.Зашо таков доказ спомнуваш...
Доказ Челзи-Барселона.
Apsolutno, faul za Levante ako se zanemari ona sto prethodese na toj cist faul, a toa e butkanje so dve race vnatre vo sesnaesterec sto takodze e faul a spored kriteriumov na sudijava koj go nametna vo prvo ( samo toa pratev u kafic ) ova e penal i toa e toa.fixed.
Па за шо зима плата помошниот бре? За да стои како статуа покрај аут-линијана?Невиден криминал ова со фарса бе, поготово одкога судијата прво не покажа ништо а после кога му сигнализираше помошниот одма на "креч" покажа ебаму племето негово
Идемо даље сега, таму на кампот ќе ја завериме титулата
HALA MADRID !!!
Ццц.... уште ли бе?Јас не знам како фановие на Мадрид си дозволуваат да пишуваат дека на Барселона му помогнале судиите кога оваа сезона на Барселона му се случи буквално судиски грабеж против Еспањол(на 1-1 ЧИСТ недосуден пенал за барса),осасуна(два непостоечки голови на осасуна) и Гетафе(чист поништен гол на Месси)..да не се случеа само воие смешни судиски грешки Барселона ќе беше лидер моментално на табелата и на ел класико ќе ја завереше титулата...мислам гледајте малце реално не само да се хејтало..јас ги памтам овие утакмици дека ги имав Барселона на ливче а кога судија ќе те заеби е најгадно!
Се гледа дека не си ни погледал малку од утакмицата, Тешеира Витиенес Хозе Антонио судеше, а не Тешеира Витиенес Фернандо
Се гледа дека не си ни погледал малку од утакмицата, Тешеира Витиенес Хозе Антонио судеше, а не Тешеира Витиенес Фернандо