Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Зашо таков доказ спомнуваш...
Доказ Челзи-Барселона.
A кој вели дека тоа не беше пенал? Неможиш да се правиш слеп на очи,факт е дека беше тоа пенал.

Инаку докази колку сакаш:Валенсија-Реал

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.999
Поени од реакции
45.450
Apsolutno, faul za Levante ako se zanemari ona sto prethodese na toj cist faul, a toa e butkanje so dve race vnatre vo sesnaesterec sto takodze e faul a spored kriteriumov na sudijava koj go nametna vo prvo ( samo toa pratev u kafic ) ova e penal i toa e toa.
Nema potreba za raspravii kolnenja molnenja, Real si go ispolni uslovot pred slednoto Klasiko, rekov uste u prviot del na sezonata koga zagubija a ostanaa na prvo mesto, se sto treba da napravat e do ovoj mec da imaat pozitiva pogolema od 3 boda, oni minimumot go ispolnija ali bitno go ispolnija, sve e vo nivni race i da izgubat vo Barselona i mnogu mnogu tesko ke ja ispustat ovaa godina titulata, pogotovo zasto pokazaa sampionski karakter na mec kade pokraj ovoj so Barsa do kraj na sezona imase najgolemi sansi da zagubat poeni, duelot so Atletiko Madrid.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Најмалку е мек пенал, дечково од леванте е појак од ветрушката така да би требало да има некоја предност. Да збориме чисто за фаул ајде де, али недоволно за пенал.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.999
Поени од реакции
45.450
Пак ќе кажам, зависи од критериумите на судијата, точно дека има судии кои ова не би го свирнале но има и такви кои ова би го свирнале а основа за тоа сепак има а на овој толку му требало.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Во услови на негатива на Барса која брка каков таков приклучок за врвот реално беше да се помогне од страна на судијата. Само судија кој сака да остане без работа не би досудил пенал...и да не е пенал ова врз Флуенса тогаш ќе досудеа врз Иниеста simple as that.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Jа наместија морее дури оди шо туку филозофирате : ))

Член од
12 јануари 2009
Мислења
77
Поени од реакции
9
Невиден криминал ова со фарса бе, поготово одкога судијата прво не покажа ништо а после кога му сигнализираше помошниот одма на "креч" покажа ебаму племето негово:mad:
Идемо даље сега, таму на кампот ќе ја завериме титулата(y)
HALA MADRID !!!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас не знам како фановие на Мадрид си дозволуваат да пишуваат дека на Барселона му помогнале судиите кога оваа сезона на Барселона му се случи буквално судиски грабеж против Еспањол(на 1-1 ЧИСТ недосуден пенал за барса),осасуна(два непостоечки голови на осасуна) и Гетафе(чист поништен гол на Месси)..да не се случеа само воие смешни судиски грешки Барселона ќе беше лидер моментално на табелата и на ел класико ќе ја завереше титулата...мислам гледајте малце реално не само да се хејтало..јас ги памтам овие утакмици дека ги имав Барселона на ливче а кога судија ќе те заеби е најгадно!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Невиден криминал ова со фарса бе, поготово одкога судијата прво не покажа ништо а после кога му сигнализираше помошниот одма на "креч" покажа ебаму племето негово:mad:
Идемо даље сега, таму на кампот ќе ја завериме титулата(y)
HALA MADRID !!!
Па за шо зима плата помошниот бре? За да стои како статуа покрај аут-линијана?

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.041
Поени од реакции
1.028
Јас не знам како фановие на Мадрид си дозволуваат да пишуваат дека на Барселона му помогнале судиите кога оваа сезона на Барселона му се случи буквално судиски грабеж против Еспањол(на 1-1 ЧИСТ недосуден пенал за барса),осасуна(два непостоечки голови на осасуна) и Гетафе(чист поништен гол на Месси)..да не се случеа само воие смешни судиски грешки Барселона ќе беше лидер моментално на табелата и на ел класико ќе ја завереше титулата...мислам гледајте малце реално не само да се хејтало..јас ги памтам овие утакмици дека ги имав Барселона на ливче а кога судија ќе те заеби е најгадно!
Ццц.... уште ли бе? :pos:
Не, не, така ако рачунате, веќе требаше Барса " pasillo" od 22-ро коло да праат па наваму :tapp:

Што ви прават судиите еј... вака Реал да го дупчат, идам со реденик TNT и цела шпанска фудбалска федерација у ваздух ја дигам бе! Кои мекуши сте вие значи, само на форуми плачете :place: :place: :place:

Kajgana Shop

На врв Bottom