Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Абе влезено во крв ви е за инает да се правите слепи на судиски одлуки (најчесто зошто ви одат во корист)

еве го цел клип од истата телевизија па проценете дали е pecho (гради) или mano (рака)

R

Rigel Kent

Гостин
Абе влезено во крв ви е за инает да се правите слепи на судиски одлуки (најчесто зошто ви одат во корист)

еве го цел клип од истата телевизија па проценете дали е pecho (гради) или mano (рака)
Uste malku ke bide i pecho o costilla?

Ili pecho or axilа?:sneaky:

Ne me smejte :icon_lol:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Uste malku ke bide i pecho o costilla?

Ili pecho or axilа?:sneaky:

Ne me smejte :icon_lol:
Те изнасмеавме, сега повели одговори на сликите и клиповите. Нели беше убеден или сега ке менуваме тема ? Се враќате назад од пред пола година...ајде кажи сега што мислиш.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
:facepalm: па озгоре ќе ме прават ќорав, абе дечишта, џабе ставате слики кога марка бришеше цел играч (не се сеќавам кој тим играше против барса) за да докажат дека голот на барса било офсајд :pos:
на видеото се гледа чисто како солза дека беше рака, ама мадридисти ногу јасно ќе се прават на тошо :tapp:
после со кој памет крекате кога има спорна ситуација за барса, ја незнам :tapp:
ај ќутете си таму, каде ради судиски грешки сте на прво место, па озгоре ќе ми ќењат тука за барса. кретенизам
--- надополнето: 15 април 2012 во 19:52 ---
После натпреварот и самиот Игуаин изјави дека немало рака, не бидете толку малоумни, иако неможам да ви го земам тоа право.
па шо сакаш да рече бе :pos: дека било пенал (мурињо ќе го стрела на лице место)
после секој кикс мурињо ќења за судиите, сакаш играчите да признаат :tapp:
малоумни :pos: ние ако сме малоумни вие сте феномени. да плукаш по судиите е многу полесно, отколку да си признаеш дека грешката е до твојот тим. незнам само како можете да му се восхитувате на мурињо. откако дојде на клупата на реал (јесте дека се многу подобри) го изгубивте моралот. толку ниско паднавте шо почнавте да се вадите со судиите (учете од другар ви мурињо), како тоа они ја фаворизират барса :facepalm:
а мурињо почна да кења за судиите, зато што си пати од комплексот барса, и е таков човек на понашање (идиот)

A

apidrone

Гостин
Затоа вие со глумењето, собирањето околу судии кога не се судат одлуки во ваша корист и слични глупости, го издигнавте моралот до небо.
И ајде што се буните за судии. Епик фејл е што се буните што екипи ко Еспањол играле мотивирано против вас, а на Реал наводно му попуштале :facepalm: Или па, коа му поништија гол на Бензема затоа што претходно имаше игра со рака или фаул за пенал, вие први се побунивте зошто судијата не дозволил предност, само за Роналдо да не го изведе пеналот :pos:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Остајте све тоа да се надамо дека ќе глеамо Ел Класико со многу голови. Да не паркираат автобус фудбалериве на Реал :свиркам:

R

Rigel Kent

Гостин
Затоа вие со глумењето, собирањето околу судии кога не се судат одлуки во ваша корист и слични глупости, го издигнавте моралот до небо.
И ајде што се буните за судии. Епик фејл е што се буните што екипи ко Еспањол играле мотивирано против вас, а на Реал наводно му попуштале :facepalm: Или па, коа му поништија гол на Бензема затоа што претходно имаше игра со рака или фаул за пенал, вие први се побунивте зошто судијата не дозволил предност, само за Роналдо да не го изведе пеналот :pos:
Kako i da vrtis , ne zasluzuvate da komentirate sudiski odluki i da se zalite ama bas ic .Poveke od dovolno vi pomognaa sudiite da steknete prednost nad Barca ama ete ni taa ne znaete da ja socuvate. Edinstven dosuden penal protiv vas bese toj na minatiot natprevar ! Pokraj takvi kromanjonci kako Pepe i Ramos i rakometari NIEDEN PENAL do predhodnoto kolo, zar toa ti e normalno??
A za crveni kartoni da ne se' nabrojuvam kolku samo zasluzivte.

PS. Poraka do tebe :A fallacy is a misconception resulting from incorrect reasoning in argumentаtion.

O

ob1

Гостин
Чекајте, чекајте, одлучете се првин. На нас ни помогнале судии да бидеме први на табела, или на вас ви одмогнале судии па затоа сте втори на табела. Некако поделени и нерешителни сте ми. :)

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
абе човек, во секој тим има глума не се прај заостанат. ама за вас само барса се служила со глумење, ццц :tapp:
и пошто ќењате се пенали се судило за нас, црвени итн. да ве просветлам зошто е тоа така.
самиот тој посед на топка кој го има барса на утакмиците (шо вие го правите небитен), ги создава тие пенали и црвени картони. тоа бесконечно додавање околу противничкиот гол, резултира на многубројни фаули, било во шеснаесетник или надвор, и кога тогаш мора да има некој старт за пенал или црвен картон. ама ај ќе јадеме го*на за барса, тоа е полесно :facepalm:

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Секоја сезона приметувам ...Сарагоса на крај секогаш распалува ... според мене Виљареал годинава беа дупки невидени...нека испаднат под итно годинава Сантандер и Хихон се веќе испаднати !! Се надевам на победа на белиот тим во Ел Класико :) !!!

O

ob1

Гостин
После ЛШ нека се отвара, и мислам како домаќини навивачите на Барса треба да ја отворат.

Член од
17 август 2009
Мислења
3.685
Поени од реакции
5.315
што уште се буните за тоа дали суделе или не судиите пенали или црвени во полза за барса ?
после овие неколку утакмици во примера и ЛШ кога и беше највеќе "кнап" си излезе се на површина.
цел свет го виде тоа, и доста се расправате за тоа нема смисла
а дека на Реал им помагале судиите :facepalm: немам што да коментирам, ништо друго освен да си судеа ко што треба со валенсија и виљареал ќе тепавме со 2 разлика и сега ќе беше 8 поена разлика
у недела ќе си биде 7;)

Kajgana Shop

На врв Bottom