ТетексФан, едно е после два три натпревари каде си оштетен да дадеш нормална критичка изјава кон судиите, дали од Чави или Иниеста, небитно, а друго е да ствараш огромни тензии, со извикување на грабежи, со давање на изјави по медиумите као демек се води небаре хајка против вас, да пцуеш директно по судијата у тунел, да не излагаш после натпревар на пресконференција, демек протестираш и слично.
Ако до "вчера" имаше медиуми и поединци кои му веруваа слепо на Мурињо, верувај дека веќе нема, освен фановите на Реал. Ова што го прави Мурињо со неговите мело драми, Пепе со неговото мајмунско однесување, и чат пад уште некој кој паѓа под исто влијание, само ја руши и ја гнаси сликата за Реал.
Мене искрено ме заболе тасе, само незнам како некој може да е горд на тоа и да го подржува истото.
Мене лично ми сметаат глуматењето на Бускетс, на Дани, повремено и Педро, а верувам и на 90% од фанови на Барса, никако неможам да бидам горд на тоа, али кога гледам како некои фанови се палат на Пепе, на Рамос - "вистинскиот мадридиста", како се горди на драмите на Мур, е тоа стварно не ми е јасно.