- Член од
- 6 април 2009
- Мислења
- 6.147
- Поени од реакции
- 2.988
Како и секоја година битката ќе е помеѓу Реал и Барселона, иако јас повторно мислам дека Барселона пак ќе си освои. А Малага ќе изненади годинава, очекувам барем за место во ЛЕ да се изборат.
Точно така.Додека некои работи...
...не се променат, Ла Лига ќе биде другата Шкотска Лига во Европа.
Сепак, фудбалски е да се надеваш
Според Меѓународната Федерација за Фудбалска Историја и Статистика(IFFHS)Според Меѓународната Федерација за Фудбалска Историја и Статистика(IFFHS), Ла Лига е најдобрата фудбалска лига во светот.
Знам која е. Мислев и да напишам, ама си викам нема потреба оти сите знаат. И не знам што е смешно.Според Меѓународната Федерација за Фудбалска Историја и Статистика(IFFHS)
А според УЕФА, знаеш која е ? http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_coefficient
Океј бе, не ме тепај ..Знам која е. Мислев и да напишам, ама си викам нема потреба оти сите знаат. И не знам што е смешно.
Дај објасни го овој дел те молам,без ич но само купот колку да се порадуваат..... i don't get it.de be decki site odete po teorijata na mou deka vo vtorata godina osvojuva se vo timovite kade sto bil
pa za se ima prv pat,pa taka i sega moze da se sluci ovaa godina pak da ostane so prazni race,ili kolku bez ic samo so kupot da se poraduvaat