- Член од
- 6 април 2009
- Мислења
- 6.147
- Поени од реакции
- 2.988
Како и секоја година битката ќе е помеѓу Реал и Барселона, иако јас повторно мислам дека Барселона пак ќе си освои. А Малага ќе изненади годинава, очекувам барем за место во ЛЕ да се изборат.
Точно така.Додека некои работи...
![]()
...не се променат, Ла Лига ќе биде другата Шкотска Лига во Европа.
Сепак, фудбалски е да се надеваш![]()
![]()
Според Меѓународната Федерација за Фудбалска Историја и Статистика(IFFHS)Според Меѓународната Федерација за Фудбалска Историја и Статистика(IFFHS), Ла Лига е најдобрата фудбалска лига во светот.
Знам која е. Мислев и да напишам, ама си викам нема потреба оти сите знаат. И не знам што е смешно.Според Меѓународната Федерација за Фудбалска Историја и Статистика(IFFHS)
А според УЕФА, знаеш која е ? http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_coefficient
Океј бе, не ме тепај ..Знам која е. Мислев и да напишам, ама си викам нема потреба оти сите знаат. И не знам што е смешно.
Дај објасни го овој дел те молам,без ич но само купот колку да се порадуваат..... i don't get it.de be decki site odete po teorijata na mou deka vo vtorata godina osvojuva se vo timovite kade sto bil
pa za se ima prv pat,pa taka i sega moze da se sluci ovaa godina pak da ostane so prazni race,ili kolku bez ic samo so kupot da se poraduvaat![]()