Iceboy
Porque somos LOS MEJORES
- Член од
- 23 октомври 2008
- Мислења
- 17.280
- Поени од реакции
- 17.959
Можда некој и во македонија ќе пребега бе шо го знаешКрај краева локаут ко у НБА, Роналдо и Меси ќе заминат у Узбекистан на два месеци...
Можда некој и во македонија ќе пребега бе шо го знаешКрај краева локаут ко у НБА, Роналдо и Меси ќе заминат у Узбекистан на два месеци...
Мислам дека у Катар повеќе ќе им се свиѓа...Крај краева локаут ко у НБА, Роналдо и Меси ќе заминат у Узбекистан на два месеци...
Не конкретно вие од форумов. Зборувам за други фанови, кои велеа дека Цеск ќе дојде кај нив кога марка и ас го пишуваа тоа, а сега зборуваат дека Цеск ја губи формата и дека Сахин е подобар од него.^ Незнам шо курац не интересира нас за Цеск.
Прашај ги другарчињата од вашиот фан клуб^ Незнам шо курац не интересира нас за Цеск.
Вие тврдите дека Педро е подобар играч од Санчез...А, сега очекувам Марка да каже дека Сахин е подбар од Фабрегас, како што некои фанови на Реал го рекоа тоа.
Досега не сум влегувал во дебата Педро vs Санчез. Ни овде на форумот, ни приватно.Вие тврдите дека Педро е подобар играч од Санчез...
Незнам дали ти, но кога пишав дека Санчез е подобар од Педро, добив 10 цитати (класика) со тврдења дека Педро е далеку подобар, и дека овој може само замена да му биде. Што е out of mind нормално.Досега не сум влегувал во дебата Педро vs Санчез. Ни овде на форумот, ни приватно.
Сега играат во ист тим, па лесно ќе видиме кој е подобар.
И јас мислам така. Не знам ама мое мислење е дека Санчез може да му се фати сега засега за Педро. Да тргнеме настрана еве освоеното, Педро за неговата возраст има одиграно во сите можни натпреварувања што постојат и има дадено голови во истите, додека Санчез дури сега ќе го видиме во ЛШ. Искуството за големи мечеви е на страната на Педро без коментар, додека Санчез треба допрва да се докажува. Треба да го видиме и во ЛШ против големите екипи и од другите земји.Потценување на Педро, после се што има направено досега...
Сега засега Педро is the Fucking BossИ јас мислам така. Не знам ама мое мислење е дека Санчез може да му се фати сега засега за Педро. Да тргнеме настрана еве освоеното, Педро за неговата возраст има одиграно во сите можни натпреварувања што постојат и има дадено голови во истите, додека Санчез дури сега ќе го видиме во ЛШ. Искуството за големи мечеви е на страната на Педро без коментар, додека Санчез треба допрва да се докажува. Треба да го видиме и во ЛШ против големите екипи и од другите земји.
Значи пак ќе кажам, реков сега за сега.
Сега незнам за каде точно ги споредуваш ама за во Барса, Педро е поим за Санчез.Незнам дали ти, но кога пишав дека Санчез е подобар од Педро, добив 10 цитати (класика) со тврдења дека Педро е далеку подобар, и дека овој може само замена да му биде. Што е out of mind нормално.
И сеа да пише некој дека Цеск е подобар од Тиаго, истиот муабет ќе биде. Но, бар за овие и може да се споредува и да се каже дека Тиаго е блиску до Цеск.