Primera División 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Primera División во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    297
Статус
Затворена за нови мислења.

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
е оти вицкаст дека ја прашав дали е русокоса????па можи е русокоса па да не и замеруваме :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не се замарајте веќе со фановите на Барса,барем од нив ќе стивнам летово.Честитајте им го титулата и дојде те да си разговарем во фан
клуб Реал за наредната година.

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
Gitla site madridisti u vas fan club, placete si tamu za Guti,Higuain nema da gi gledate drugata sezona...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Добро бе вие двајцата мене ми станавте досадни не па на воа комшииве. Аман ако толку ви се провоцира имате фејсбук тупете ја таму, или по профилите тука, дај оставете еден асален муаебт да се направи. Ако сакате пишете нешто асално не само оток на таквоето да правите:nesvest::tapp:

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
Добро бе вие двајцата мене ми станавте досадни не па на воа комшииве. Аман ако толку ви се провоцира имате фејсбук тупете ја таму, или по профилите тука, дај оставете еден асален муаебт да се направи. Ако сакате пишете нешто асално не само оток на таквоето да правите:nesvest::tapp:
ајде ти г-дин паметњакович дај пиши нешто паметно да видиме

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Сигурно ќе пиши нешто поарно од то дека Еми била русокоса. Глуп си. Поз

Др.Офболи

Багабонти
Член од
13 јуни 2009
Мислења
145
Поени од реакции
3
Шпанците го следат примерот на Англичаните и Италијаните: Примера се двои од Секунда Дивизион

Професионалната Фудбалска Лига (LFP) денеска соопшти дека клубовите од Примера Дивизион имаат намера да се раздвојат од оние од Секунда Дивизион.

Повеќе на http://24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=df7f2711-8a6b-4670-a1df-b885e370fb53&ln=3&typeBack=default

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Шпанците го следат примерот на Англичаните и Италијаните: Примера се двои од Секунда Дивизион

Професионалната Фудбалска Лига (LFP) денеска соопшти дека клубовите од Примера Дивизион имаат намера да се раздвојат од оние од Секунда Дивизион.

Повеќе на http://24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=df7f2711-8a6b-4670-a1df-b885e370fb53&ln=3&typeBack=default
Ова ќе биде доста лошо за Реал и Барса.Ќе почнеме и ние да играме во 17.00 а ТВ правата ќе се поделат подеднакво,така да ништо од 150 М годишно.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ова ќе биде доста лошо за Реал и Барса.Ќе почнеме и ние да играме во 17.00 а ТВ правата ќе се поделат подеднакво,така да ништо од 150 М годишно.
Според мене подобро ќе биде. Конечно и другите екипи да добијат пари па да биде уште поинтересна битката за титулата. Кога ќе се вмешаат Валенсија, Атлетико Мадрид па зошто не и Виљареал има да биде Примера само за уживање тоа. Сите ќе се појачаат со играчи и ќе следиме далеку поинтересно првенство:)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Според мене подобро ќе биде. Конечно и другите екипи да добијат пари па да биде уште поинтересна битката за титулата. Кога ќе се вмешаат Валенсија, Атлетико Мадрид па зошто не и Виљареал има да биде Примера само за уживање тоа. Сите ќе се појачаат со играчи и ќе следиме далеку поинтересно првенство:)
Па и јас тоа пишав Реал и Барса сакаат да владеат во Шпанија но сакам да видам далеку подобро првенство да се знае кое е најјако :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ја мислам ќе биде исто, можеби и полошо. Ќе ги усерат парите одма.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom