Buji Buton
Manijak :P
- Член од
- 4 мај 2010
- Мислења
- 929
- Поени од реакции
- 228
е оти вицкаст дека ја прашав дали е русокоса????па можи е русокоса па да не и замеруваме
Секако дека НЕ......:pop::pop::pop::pop:еми да те прашам нешто ама искрено да ми кажис русокоса си????????
И Пикачу истоGitla site madridisti u vas fan club, placete si tamu za Guti,Higuain nema da gi gledate drugata sezona...
лажишшшшшшшшшшшшшш оти лажиш кога знам дека си русокоса се знаеме ти и јас :smir:Секако дека НЕ......:pop::pop::pop::pop:
ајде ти г-дин паметњакович дај пиши нешто паметно да видимеДобро бе вие двајцата мене ми станавте досадни не па на воа комшииве. Аман ако толку ви се провоцира имате фејсбук тупете ја таму, или по профилите тука, дај оставете еден асален муаебт да се направи. Ако сакате пишете нешто асално не само оток на таквоето да правите:nesvest:
Ова ќе биде доста лошо за Реал и Барса.Ќе почнеме и ние да играме во 17.00 а ТВ правата ќе се поделат подеднакво,така да ништо од 150 М годишно.Шпанците го следат примерот на Англичаните и Италијаните: Примера се двои од Секунда Дивизион
Професионалната Фудбалска Лига (LFP) денеска соопшти дека клубовите од Примера Дивизион имаат намера да се раздвојат од оние од Секунда Дивизион.
Повеќе на http://24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=df7f2711-8a6b-4670-a1df-b885e370fb53&ln=3&typeBack=default
Според мене подобро ќе биде. Конечно и другите екипи да добијат пари па да биде уште поинтересна битката за титулата. Кога ќе се вмешаат Валенсија, Атлетико Мадрид па зошто не и Виљареал има да биде Примера само за уживање тоа. Сите ќе се појачаат со играчи и ќе следиме далеку поинтересно првенствоОва ќе биде доста лошо за Реал и Барса.Ќе почнеме и ние да играме во 17.00 а ТВ правата ќе се поделат подеднакво,така да ништо од 150 М годишно.
Па и јас тоа пишав Реал и Барса сакаат да владеат во Шпанија но сакам да видам далеку подобро првенство да се знае кое е најјакоСпоред мене подобро ќе биде. Конечно и другите екипи да добијат пари па да биде уште поинтересна битката за титулата. Кога ќе се вмешаат Валенсија, Атлетико Мадрид па зошто не и Виљареал има да биде Примера само за уживање тоа. Сите ќе се појачаат со играчи и ќе следиме далеку поинтересно првенство
Ја мислам ќе биде исто, можеби и полошо. Ќе ги усерат парите одма.Според мене подобро ќе биде. Конечно и другите екипи да добијат пари па да биде уште поинтересна битката за титулата. Кога ќе се вмешаат Валенсија, Атлетико Мадрид па зошто не и Виљареал има да биде Примера само за уживање тоа. Сите ќе се појачаат со играчи и ќе следиме далеку поинтересно првенство