Primera División 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Primera División во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    297
Статус
Затворена за нови мислења.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Погледнете ги резултатите на полувреме, сите се 1 - 1 :) И после Италијаните местеле :pos:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Ксерез им земаа бод на Севиља, сеа и на Атлетико Мадрид ќе им земат. Освен што ќе ги изнервираат луѓево што играле на спортска против нив, ништо друго нема да постигнат, пак ќе си испаднат во втора лига. :toe:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Ксерез им земаа бод на Севиља, сеа и на Атлетико Мадрид ќе им земат. Освен што ќе ги изнервираат луѓево што играле на спортска против нив, ништо друго нема да постигнат, пак ќе си испаднат во втора лига. :toe:
Си играат де луѓето, што треба да прават:) Во задно време ја кренаа формата за нијанса, ако играа така од почеток можеби ќе имаа шанси за опстанок, секако Тенерифе, Ваљадолид, Сантандер, Малага не се којзнае колку подобри.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
За 2 кола со Барса играат, влагаат во животна форма :tv:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Дај да земеме да покренеме една кампања сите заедно да го направиме тој пикник во Охрид и да прекинат да ја даваат рекламава:tapp::tapp:

I

IBIZA SOUND

Гостин
Дај да земеме да покренеме една кампања сите заедно да го направиме тој пикник во Охрид и да прекинат да ја даваат рекламава:tapp::tapp:
vike epten dosadni stanaa so toa reklamite
pa i po dve naednas pocnaa da davat

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
вечното дерби половина помина во реклами:tapp:

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
Значи во фан клуб барса има најголеми дебили од цел форум, секоја чест на исклучоците. Дали поради тоа што овеие години барса е во подем и ќоро-сакато навива на барса, тоа ќе да е.
Пак ќе кажам извинување до исклучоците ама сами гледате шо имате во фан клуб, единствено таму се пишува на латицина ретко кој кирилица користим, дали деца се иссобрани. Nvm

Видеото го ставив ради тоа што се жалеа колегите твои дека сми праеле муабет, значи моеш да го следиш муабетот од погоре малце ако имаш осет за следење. Fell the irony sometimes
Dobar nacin na izrazuvanje na eden administrator! ako vo mojot post ima ironija nemora da me narekuvas debil, ili ohrabren si zatoa sto si moderator?
Megu tebe i navivacite na Barca ima eden problem zatoa sto koga nekoj ke se seguva na smetka na Real odma vregas.
A videoto ti e staveno demek eve nie igzubivme ama vidi so napravi Marcelo(pederceto so krivi noze/bas bi sakal da znam koj mu gi skrivil nozete Guti?) ova se pravi vo nedostig na kvalitet na Real i odma odis na generalizacija na fanovite na Barca demek deca a ti pile moe pred da mislis deka si porasnal a kako sto gledam imas samo 20god treba uste mnogu da pomines.

I

IBIZA SOUND

Гостин
Dobar nacin na izrazuvanje na eden administrator! ako vo mojot post ima ironija nemora da me narekuvas debil, ili ohrabren si zatoa sto si moderator?
Megu tebe i navivacite na Barca ima eden problem zatoa sto koga nekoj ke se seguva na smetka na Real odma vregas.
A videoto ti e staveno demek eve nie igzubivme ama vidi so napravi Marcelo(pederceto so krivi noze/bas bi sakal da znam koj mu gi skrivil nozete Guti?) ova se pravi vo nedostig na kvalitet na Real i odma odis na generalizacija na fanovite na Barca demek deca a ti pile moe pred da mislis deka si porasnal a kako sto gledam imas samo 20god treba uste mnogu da pomines.
mislam deka ne e administrator
ako mislis po potpisot deka e admin greska mu go citas potpisot :)

P.S. a moze i ja sum greska

Член од
15 април 2010
Мислења
4
Поени од реакции
0
Валенсија – Атлетико Билбао 1
Валенсија во десет средби како домаќин има три нерешени исходи, (две од нив во Лига Европа), а седум пати бил поуспешен од своите опоненти.
Билбоа во последните десет натпревари не забележал ниту една победа како гостин, само три пати успеал да одигра нерешено и има дури седум порази.
http://edenxdva.com.mk

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Честитки до Армин, со лесно нека му биде администрирањето.
:tv:

Убаво кажа Филе, компјутер за секое дете е лоша кампања.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Камерманов на Алмериа-Реал може слободно да си даде отказ:tapp::tapp:

А браво за Ван дер Варт едноставно дечкотоо игра во животна форма:vozbud:

SHANE

Др.Акула