Си играат де луѓето, што треба да прават Во задно време ја кренаа формата за нијанса, ако играа така од почеток можеби ќе имаа шанси за опстанок, секако Тенерифе, Ваљадолид, Сантандер, Малага не се којзнае колку подобри.Ксерез им земаа бод на Севиља, сеа и на Атлетико Мадрид ќе им земат. Освен што ќе ги изнервираат луѓево што играле на спортска против нив, ништо друго нема да постигнат, пак ќе си испаднат во втора лига.
vike epten dosadni stanaa so toa reklamiteДај да земеме да покренеме една кампања сите заедно да го направиме тој пикник во Охрид и да прекинат да ја даваат рекламава
Dobar nacin na izrazuvanje na eden administrator! ako vo mojot post ima ironija nemora da me narekuvas debil, ili ohrabren si zatoa sto si moderator?Значи во фан клуб барса има најголеми дебили од цел форум, секоја чест на исклучоците. Дали поради тоа што овеие години барса е во подем и ќоро-сакато навива на барса, тоа ќе да е.
Пак ќе кажам извинување до исклучоците ама сами гледате шо имате во фан клуб, единствено таму се пишува на латицина ретко кој кирилица користим, дали деца се иссобрани. Nvm
Видеото го ставив ради тоа што се жалеа колегите твои дека сми праеле муабет, значи моеш да го следиш муабетот од погоре малце ако имаш осет за следење. Fell the irony sometimes
mislam deka ne e administratorDobar nacin na izrazuvanje na eden administrator! ako vo mojot post ima ironija nemora da me narekuvas debil, ili ohrabren si zatoa sto si moderator?
Megu tebe i navivacite na Barca ima eden problem zatoa sto koga nekoj ke se seguva na smetka na Real odma vregas.
A videoto ti e staveno demek eve nie igzubivme ama vidi so napravi Marcelo(pederceto so krivi noze/bas bi sakal da znam koj mu gi skrivil nozete Guti?) ova se pravi vo nedostig na kvalitet na Real i odma odis na generalizacija na fanovite na Barca demek deca a ti pile moe pred da mislis deka si porasnal a kako sto gledam imas samo 20god treba uste mnogu da pomines.
nema vrska kako i da e... drug pat nema da dobie vakov dobar odgovormislam deka ne e administrator
ako mislis po potpisot deka e admin greska mu go citas potpisot
P.S. a moze i ja sum greska
Toj ,ami uche od almerija sto promasi:kesa:Камерманов на Алмериа-Реал може слободно да си даде отказ
А браво за Ван дер Варт едноставно дечкотоо игра во животна форма