E
Epsilon
Гостин
Не лажи, прееспа пиштеше оти престап прам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не разговарам веќе на таа тема. Човекот што го викнав веќе нема да те трга, ќе играме кајганџиски фудбал, макар и на скратени голови. Немам веќе желба и интерес да викам играчи и да има вакви ситуации, па после јас да се срамам.
Фини дечки и фудбал играме за рекреација. И по некоја логика ова не би требало да се пишува на јавен форум каде секој може да прочита, нели @Peja989 ?
Шо сум бил ја спомнат во постов ?
Ne bev zbunet, ne manipulirajМое мислење е следново : Шо се однесува на денешниов проблем помејџу Душко и детето, че го поддржам Мојсо и мислам дека Дуле ептен избрза со то шо ја пуцна топката во него и забележав дека остана збунет и тој сфати тогаш дека напрај грешка.. Иначе после закаанувањата на трибини јас нема то да го коментирам. Друга работа Раде. Јас мислам дека ако си се пријавил во првите 12 нека си игра стандард.. то шо си нема тој свое јас и шо не знај да кажи дека сака да игра и дека нејчи да седи на клупа то си е негов проблем. не гледам зошто да не продолжиме да играме истава екипа. забележав последниве неколку пати екипите после нас секогаш шо игра се различни. т.е не се исти лујџе и не верувам да има стален термин. Ако можи некој да праша да се јави дали е слободен и ако можи да го преместиме би било супер. јебига.. сите сакаме во 3 фамилијарно да се видиме. А за груба игра сите играме грубо.. еве јас погрубо играм.. тргам влечам мавам али не пиштам ко че ме удра.. ај останете ми со здравје..![]()
Ne bev zbunet, ne manipulirajМое мислење е следново : Шо се однесува на денешниов проблем помејџу Душко и детето, че го поддржам Мојсо и мислам дека Дуле ептен избрза со то шо ја пуцна топката во него и забележав дека остана збунет и тој сфати тогаш дека напрај грешка.. Иначе после закаанувањата на трибини јас нема то да го коментирам. Друга работа Раде. Јас мислам дека ако си се пријавил во првите 12 нека си игра стандард.. то шо си нема тој свое јас и шо не знај да кажи дека сака да игра и дека нејчи да седи на клупа то си е негов проблем. не гледам зошто да не продолжиме да играме истава екипа. забележав последниве неколку пати екипите после нас секогаш шо игра се различни. т.е не се исти лујџе и не верувам да има стален термин. Ако можи некој да праша да се јави дали е слободен и ако можи да го преместиме би било супер. јебига.. сите сакаме во 3 фамилијарно да се видиме. А за груба игра сите играме грубо.. еве јас погрубо играм.. тргам влечам мавам али не пиштам ко че ме удра.. ај останете ми со здравје..![]()
како не беше .. стоеше 5 секунди со рацете раширени ништо не рече..Ne bev zbunet, ne manipuliraj![]()
E da 5 sekundi bez da recam nesto se mnogu za mene....[emoji1]како не беше .. стоеше 5 секунди со рацете раширени ништо не рече..
Citaj ubo vi se izvinuvam tebe na Emil na Daniel, Zlate, Cacko, Asen, Rade....da ne ve redam site. Nitu se izvinuvam nitu imam namera da se izvinam na ostanatite.Ете гледаш.. си легна на брашното... хахахаха![]()