Прилепчани спортуваат | недела , 15:00 - 16:30, Сала Македонија|

• Креатор на темата Креатор на темата Red John
  • Време на започнување Време на започнување
Ја само че речам во сат и пол 20 души ништо не прајме. Или да го спојуваме термино ( шо не сум многу за, особено ко шо има вечерта слава ), или во четврток од трет да почниме со пријавување.

Во 5 часот е Манчестер Јунајтед против Челзи или обратно.

Ако планираме да играме повеќе од сат и пол, да пробаме да чапниме некоја пола сат од тие пред нас шо почнуваат, оти кога и да појдиме нема никој, ама после нас почнаја да идат други.

Ова веќе ако планираме некако 3 екипи да се собериме и Раде пак да окапи на трибини.

5. Epsilon
6. jovee

И прееска го сретнав Душко, му реков дека се пријавуваме после 00:00 :cautious:, веројатно ќе игра и тој.

Пошто ептен тешко беше до утре да се чека со пријавување -.-

9. Ја
10. Душко[DOUBLEPOST=1413979745][/DOUBLEPOST]
7

i po stotti pat, samo vie prijavuvajte se, ne pet mina.

Гостите на Марјан се Пеџа и Коп, Асен секош го пријавува Јове...а ја го пријавив Душко пошто тој знај дека утре се пријавуваме....иначе секош по 1 се пријавуваме :)

lol... нека тера... 11. Не е фер кон другите озбилно... Јас пак ќе речам, според мене треба да идат сите што ќе се пријават. Посебно што пријавуваме и други лица.

lol... нека тера... 11. Не е фер кон другите озбилно... Јас пак ќе речам, според мене треба да идат сите што ќе се пријават. Посебно што пријавуваме и други лица.

Па нема да биди така неделава ?

абе броењево беше да видиме колку души сме.. пошто божино рече сите да играме .. за да видиме со термино како че биди ако сме многу деца..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom