Прилепчани спортуваат | недела , 15:00 - 16:30, Сала Македонија|

• Креатор на темата Креатор на темата Red John
  • Време на започнување Време на започнување
Тим составен од фаној на реал и барса ? Ние не ни мора да играме, сами че се победите :D
spain-world-cup-champions.jpg

:D

На престојниот натпревар се очекува капитенот Христијан Божиноски да распали со погодоци, како резултат на неодамнешното случување поврзано со негово банирање од страна на реномираниот поет и хуманист, Дарче Леш О. Како исход на целото ова случување, се претпоставува капитенот да ја претопи целата нервоза во ефикасна реализација, со плус 3 погодоци во противничката мрежа.

Мене не ми е јасно прв да бираш тим и @Red John да го ставиш во твоја екипа :)

Еднакво како прв да правиш тим и @RickyLFC9 да го земеш од твоја.
Чудно ама ајде :D

Мора малку баланс. :D

Испадна онака затоа што скоро сите навиваме за англиски екипи и по некој жабар. А и солидарност кон фановите на Реал М. да не мораат да менуваат дресови, туку да си ги носат оние белите (омилени). :)

На престојниот натпревар се очекува капитенот Христијан Божиноски да распали со погодоци, како резултат на неодамнешното случување поврзано со негово банирање од страна на реномираниот поет и хуманист, Дарче Леш О. Како исход на целото ова случување, се претпоставува капитенот да ја претопи целата нервоза во ефикасна реализација, со плус 3 погодоци во противничката мрежа.

vaka be ce bese redoven ? :D to e, nemaj verba vo metalec :D

Јас че играв, ама на пеење сум кај братучед ми, 4 години, така да не знам ни колку че се задржам, ни како ни шо. Зато ова недела не се пишувам, од другата здравје, секако.

ne sum aren nesto, neizvesen ke bidam za vo nedela
Температура, затнат, крвави очи, па не се жалам и че играм секако в недела и капак на се се шотуку дадов пари за 2 кила коњак за вечерва :D
#yolo#drunk#football#crazy#life#2pac#sex

Температура, затнат, крвави очи, па не се жалам и че играм секако в недела и капак на се се шотуку дадов пари за 2 кила коњак за вечерва :D
#yolo#drunk#football#crazy#life#2pac#sex

Уште топка да најдиш за в недела и almost perfect би било..

A na primer jas da idam vnedela da bidime 14 dusi 7 na 7 i da se turkame po teren.

Ne me oddobivajte na grup nacin ..... :'( :)

A na primer jas da idam vnedela da bidime 14 dusi 7 na 7 i da se turkame po teren.

Ne me oddobivajte na grup nacin ..... :'( :)

Иди бе Раде...7-7 сигурно нема да бидиме, ама понесрејчните че те има за замена ...

јас мислам дека сме многу 7 на 7 .. и гласам раде да не игра.. прејџе му свикав на улица ме виде и си ја сврти глата ! а ако игра му следува ова ----> http://www.youtube.com/watch?v=jKt4IBxD5oo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom